Δημιουργώντας ένα τείχος από συνεργάτες

Η οικογένεια της RE/MAX αποτελείται από προσωπικότητες.

Ανακαλύψτε την ιστορία τους

empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
empty tile
close icon
avatar icon
Κωνσταντίνος Σιάνος Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Δομή

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα το 1984 στo Βόλο και τελείωσα το 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής που ανήκει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Λάρισας. Τον Οκτώβριο του 2008 εκπαιδεύομαι και εντάσσομαι στην ομάδα της RE/MAX Δομή στο Βόλο. Τον Νοέμβριο του 2014, ίδρυσα τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή ομάδα κτηματομεσιτών στο γραφείο της RE/MAX Δομή στο Νομό Μαγνησίας. Η τετραμελή ομάδα μας, αποτελείται από τον Κυριάκο Παπαγεωργίου, Ανδρέα Χριστοδούλου, Δήμο Χατζή και εμένα και παρέχει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελέσματα με ακρίβεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό με έμφαση στη χρήση νέων τεχνολογιών και προσοχή στη λεπτομέρεια με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας. Η συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση αποτελούν μέρος της επαγγελματικής μας καθημερινότητας καθώς και της κουλτούρας της RE/MAX Δομή.

close icon
avatar icon
Παναγιώτης Ζαμπάζας Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 3 Οκτωβρίου 1975. Δραστηριοποιήθηκα στον κατασκευαστικό κλάδο σε μεγάλα έργα υποδομής με εμπειρία σε αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές. Είμαι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος διπλωματών και βραβείων Real Estate από την RE/MAX. Ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη RE/MAX Properties Investment τον Απρίλιο του 2007 και ήδη μετράω 12 χρόνια στο μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στον κόσμο, την RE/MAX. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαι σαν team leader στην RE/MAX Properties Investment στη Γλυφάδα. Η RE/MAX προσφέρει ένα διεθνούς κύρους αναγνωρισμένο όνομα που σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική διάθεση ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε Πωλητή ή Αγοραστή-Επενδυτή. Ταυτόχρονα η διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη που παρέχει η RE/MAX αναπτύσσει τις προσωπικές ικανότητες. Τέλος, το δίκτυο της RE/MAX, μέσα από το μεγάλο του εύρος, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες συνεργασίας, δικτύωσης και ομαδικότητας.

close icon
avatar icon
Παναγιώτης Αλεξίου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των κτηματομεσιτικών από το 2009 μέσω της εταιρίας RE/MAX με την οποία είχα επαγγελματικές σχέσεις από το 2003. Ο λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ με την RE/MAΧ είναι η δομή και η μεθοδολογία της, οι οποίες την καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στις πωλήσεις ακινήτων. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και ο μικρός χρόνος αναμονής ακινήτων οφείλονται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι το 2016 ασχολήθηκα περισσότερο με επαγγελματικά ακίνητα ενώ από τότε ασχολούμαι περισσότερο με οικόπεδα και κατοικίες στα Νότια Προάστια και Πειραιά ενώ ταυτόχρονα με ακίνητα για την Golden Visa με την συνδρομή των 2 βοηθών μου. Επίσης, έχω διακριθεί από την RE/MAX Ελλάς για τις πωλήσεις μου το 2011 , 2017 και το 2018. Πιστεύω στην δυναμική των συνεργασιών και κάθε φόρα που έχω την ευκαιρία επενδύω με κάθε τρόπο πάνω σε αυτή.

close icon
avatar icon
Εμμανουήλ Ψάρρης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Ψάρρης Εμμανουήλ και συνεργάζομαι με το γραφείο RE/MAX PLUS Αλίμου ως σύμβουλος ακινήτων από τις αρχές του 2011, μια περίοδος κατά την οποία το real estate, αλλά και η εγχώρια οικονομία στο σύνολό της, γνώριζε πρωτοφανή ύφεση. Προερχόμενος από το χώρο των κτηριακών κατασκευών και μελετών με σπουδές στην Αρχιτεκτονική, επέλεξα τα κτηματομεσιτικά, έναν σχετικά άγνωστο κλάδο προς εμένα, με κακή φήμη και ελλιπές νομοθετικό υπόβαθρο, αλλά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προοπτικές ανόδου, λόγω του διαφαινόμενου επενδυτικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα. Κατέληξα στη RE/MAX και όχι σε κάποιο άλλο μεσιτικό γραφείο, κυρίως λόγω του ισχυρού brand name, αλλά και των πολύ καλών συστάσεων. Τα πρώτα βήματά μου ήταν αναιμικά και τα αποτελέσματα σχεδόν απογοητευτικά. Η συνεχής, όμως, εκπαίδευση που παρείχε η RE/MAX και η επαφή μου με πετυχημένους κτηματομεσίτες τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας, με βοήθησαν να βελτιώσω τις επιδόσεις μου, αλλά κυρίως, με ενέπνευσαν να οραματιστώ τον εαυτό μου σε ένα μέλλον στο οποίο θα αποτελώ ένα καταξιωμένο μέλος της οικογένειας της RE/MAX, με επιτυχίες και αναγνώριση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η πορεία μου ήταν σταθερά ανοδική, με τα τελευταία 3 έτη, να βρίσκομαι συνεχώς στους Top Agents, ανάμεσα σε εκατοντάδες συνεργατών πανελλαδικά, με τα κτηματομεσιτικά να αποτελούν, πλέον, την κύρια και μοναδική μου απασχόληση. Το 2017 δημιούργησα τη δική μου ομάδα με 2 σταθερά μέλη, με εμένα ως team leader και τη σύζυγό μου Αγγελική Παπά ως υπεύθυνη αγοραστών, καθώς και 2 εξωτερικούς συνεργάτες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων με τις οποίες η ομάδα μας απασχολείται. Ο τομέας στον οποίο ειδικευόμαστε είναι οι πωλήσεις κατοικιών και οικοπέδων και η περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε είναι κατά κύριο λόγο το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας. Όραμά μου είναι η δημιουργία μιας πολυμελούς ομάδας, των οποίων τα μέλη θα ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς, εκείνους τους τομείς στους οποίους αποδίδουν καλύτερα και οι ίδιοι αγαπούν περισσότερο. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι η αγάπη προς το αντικείμενό μας, είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην επόμενη αγορά ή πώληση του ακινήτου τους.

close icon
avatar icon
Ελισάβετ Σαρίδου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Η Σαρίδου Ελισάβετ γεννήθηκε το 1977 στο Ταμπίκο του Μεξικό. Σε νηπιακή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ορφάνι Καβάλας. Σήμερα κατοικεί μόνιμα στην Κάριανη Καβάλας με τον σύζυγο της Μορφίδη Γεώργιο έχοντας αποκτήσει μία κόρη, την Μαρία-Πασχαλίνα. Μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων όπου παράλληλα απέκτησε και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επί 6 έτη εργάστηκε στον τομέα του εμπορίου και των πωλήσεων ενώ το 1999 αποφασίζει να επιστρέψει στο Ορφάνι. Αποτελεί ένα από τους παλαιότερους συνεργάτες και έχει αναλάβει πλήρως την οργάνωση του γραφείου και την εκπαίδευση κάθε νέου μέλους της ομάδας της RE/MAX Choice. Παράλληλα η μεγάλη της εμπειρία στις πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια, την έχουν αναδείξει σε μία ικανότατη επαγγελματία που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο παρά με την εικόνα του απόλυτα ικανοποιημένου πελάτη.

close icon
avatar icon
Valeria Elenkova Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Η Valeria Elenkova γεννήθηκε στη Berkovitsa της Βουλγαρίας το 1988. Τα τελευταία 12 χρόνια κατοικεί στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας. Από το 2014 ανήκει στο δυναμικό της RE/MAX CHOICE ξεκινώντας στην εταιρία ως γραμματειακή υποστήριξη. Το 2016 ξεκινά να ασχολείται ενεργά με το real estate αναλαμβάνοντας την περιοχή της Παραλίας Οφρυνίου. Μαζί με τους συνεργάτες της Γιουβανάκη Χαράλαμπο και Rangacheva Diana δημιουργεί το 2017 μια δυνατή ομάδα με μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις και ως επικεφαλής το όνομα της βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια στη λίστα με τους κορυφαίους agents της Remax Hellas αλλά και της RE/MAX Europe. Μιλάει άπταιστα την Ελληνική και την Βουλγαρική γλώσσα και στόχος της μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προσωπικής φροντίδας είναι ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης.

close icon
avatar icon
Λαμπρινή Μπίκου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

H Μπίκου Λαμπρινή γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1989 στην πόλη της Καβάλας. Αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο το 2007, σπούδασε οικονομικά με κατεύθυνση marketing, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, απασχολήθηκε στην εταιρία της RE/MAX Choice σε γραμματειακή θέση, παρέχοντας υποστήριξη τόσο στον Βroker όσο και στους agents της εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το Real Estate, στον τομέα των πωλήσεων, διαχειριζόμενη ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων αποκλειστικής διάθεσης από την εταιρία της. Το 2017 δημιούργησε με τον εκλεκτό της συνεργάτη Γιάννη Ζέρβα τη δική της ομάδα στην περιοχή του Στρυμωνικού Κόλπου και με συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια κατόρθωσαν να θεωρούνται από τους πλέον επιτυχημένους agents στην Ελλάδα, με το όνομα της ως επικεφαλής να βρίσκεται στη λίστα των μεσιτών με τη μεγαλύτερη επίτευξη παραγωγής για το 2018. Είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και αμεσότητα. Αγαπημένη προσωπική της συνήθεια, είναι τα ταξίδια σε προορισμούς με διαφορετική κουλτούρα και η προβολή αγαπημένων κινηματογραφικών ταινιών.

close icon
avatar icon
Στέργιος Σαρόγλου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Ο Σαρόγλου Στέργιος γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Καβάλας το 1968 όπου και κατοικεί έως και σήμερα με την οικογένειά του. Από τα μαθητικά του χρόνια δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση κατά τη θερινή περίοδο κυρίως. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στην ICBS στον τομέα του Marketing. Το 1989 εργάστηκε για πρώτη φορά στα Πλαστικά Καβάλας στο τμήμα πωλήσεων. Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρξε υπεύθυνος πωλήσεων στα Πλαστικά Μακεδονίας και τέλος στην Α.Γ.Πετζετάκις στην Αν. Μακεδονία & Θράκη επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς. Από το 2013 συνεργάζεται με τον Νίκο Κουρτίδη και τη RE/MAX Choice ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας στις περιοχές Καβάλας – Παληού – Ν.Ηρακλείτσας. Το 2017 δημιούργησε με τους συνεργάτες του Μακρή Θοδωρή και Μηλιάδη Γιάννη την ομάδα RE/MAX Choice TRUST η οποία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τόσο της Πανελλήνιας όσο και της Ευρωπαϊκής RE/MAX κατάταξης. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εκπαιδεύεται συνεχώς με σεμινάρια και ημερίδες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

close icon
avatar icon
Σπύρος Καπώνης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Εργάζομαι από το 1980 ως στέλεχος σε πολυεθνικές και Ελληνικές Επιχειρήσεις, στον εμπορικό τομέα. Εντάχθηκα στο δίκτυο της RE/MAX Ελλάς το 2007. Είμαι Συνεργάτης του γραφείου της RE/MAX Plus στον Άλιμο, όπου έχω δημιουργήσει μια ομάδα πέντε Συνεργατών. Βασικός μας στόχος είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των Πελατών μας μέσω της ανάπτυξης της ομάδας μας και της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών της.

close icon
avatar icon
Μαριάννα Παρπαϊρη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Εν Οίκω

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Μαριάννα Παρπαΐρη, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Βριλήσσια. Αποφοίτησα από το Λύκειο Βριλησσίων και στην συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός ενώ απέκτησα και Master στην Μηχανική με Διοίκηση Επιχειρήσεων στο University of Brighton της Μ.Βρετανίας. Συνεργάστηκα τόσο με μελετητικές όσο και με κατασκευαστικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη και κατασκευή κτηριακών έργων. Ο χώρος του real estate μου προκαλούσε πάντοτε το ενδιαφέρον και έχοντας άμεση συνάφεια με το αντικείμενο των σπουδών μου αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά ως σύμβουλος ακινήτων. Η πορεία μου στον χώρο των κατασκευών αλλά και στον στίβο της αγοράς γενικότερα, μου έδειξε ότι πίσω από την επίτευξη των στόχων κρύβεται η βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά κυρίως η συλλογική προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή μου να ανήκω στην μεγάλη οικογένεια της RE/MAX αλλά και ειδικότερα στο γραφείο της RE/MAX Εν Οίκω και στην δυναμική ομάδα των συνεργατών της. Η εμπειρία μου ως μηχανικός μου έχει δώσει την δυνατότητα να εκτιμώ σωστά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ακινήτου αλλά και τις προσωπικές ανάγκες κάθε αγοραστή. Έτσι, είμαι σε θέση να προτείνω τα κατάλληλα ακίνητα για εσάς, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο ενώ ταυτόγχρονα μπορώ να προσφέρω τεχνικές λύσεις όπου αυτές απαιτούνται. Βασική μου επιδίωξη είναι να αξιοποιώ την εμπειρία μου πάνω στην κατασκευή αλλά και την τεχνογνωσία που μου προσφέρει η RE/MAX, ώστε παρακολουθώντας στενά τα νέα δεδομένα της αγοράς να είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.

close icon
avatar icon
Νάντια Ρήγα Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Νάντια Ρήγα,γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στον Άλιμο. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν υπεύθυνη πωλήσεων και εκπαιδεύτρια στις πολυεθνικές εταιρείες Cadbury και Warner Lambert Δραστηριοποιούμαι στον κτηματομεσιτικό κλάδο από το 2007. Ξεκίνησα την συνεργασία μου με την RE/MAX και συγκεκριμένα με το γραφείο RE/MAX Properties Investment από το 2011.Επέλεξα την εταιρεία λόγω του ισχυρού brand name και του δικτύου της.Ασχολούμαι κυρίως με την πώληση οικιστικών ακινήτων σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Αθηναϊκής Ριβιέρας .Εχω διακριθεί από την Remax Ελλας τα τελευταία τρία χρόνια. Στόχος μου είναι η κατανόηση των αναγκών των πελατη , η παροχή υψηλών υπηρεσιών καθώς και η συνεχής εκπαίδευση και ο εκσυγχρονισμός σύμφωνα με τις νέες τάσεις της εποχής , βοηθώντας κάθε έναν πελάτη να πουλήσει γρήγορα και να αγοράσει αντίστοιχα το σπίτι των ονείρων του.

close icon
avatar icon
Αβραάμ Σεϊρεκίδης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Είμαι ο Αβραάμ Σειρεκίδης, Χημικός Μηχανικός και για 10 συναπτά έτη ήμουν στέλεχος της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας στον τομέα μου. Με την RE/MAX ξεκίνησα το 2017. Επέλεξα το real estate γιατί ήταν πάντα το απωθημένο μου, γιατί είναι από τους λίγους κλάδους της Οικονομίας που δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσο ψηλά θα φτάσεις και την RE/MAX γιατί είναι η μεγαλύτερη κτηματομεσιτική εταιρεία στον κόσμο. Το κέντρο της Αθήνας είναι η βασική περιοχή δράσης μου διότι πάντα είναι και θα είναι η καρδιά της πόλης! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε απλόχερα!

close icon
avatar icon
Διονυσία Κρεμέτη -Κύκλη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Gold

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Διονυσία Κρεμέτη -Κύκλη και μαζί με τον Γιώργο Δαμιανίδη από τον Σεπτέμβριο του 2017 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ομάδα. Είμαστε στην RE/MAX από τον Σεπτέμβριο του 2009 και Ιούνιο του 2013 αντίστοιχα. Έπειτα από πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση καταλήξαμε ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην επαγγελματική μας καριέρα. Εξειδικευόμαστε στα οικιστικά κι επαγγελματικά ακίνητα και ειδικότερα στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Επιλέξαμε την οικογένεια της RΕ/ΜΑΧ γιατί ως επαγγελματίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δίκτυο,την τεχνογνωσία και την συνεχή εκπαίδευση ώστε να παρέχουμε τις υψηλότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας!

close icon
avatar icon
Κατερίνα Γανωτή Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Κατερίνα Γανωτή και ζω στο Χαλάνδρι από τα παιδικά μου χρόνια. Είμαι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Deree με BSc στο Marketing Management. Έχω εργαστεί στο χώρο των δημοσίων σχέσεων και της διαφήμισης για γνωστά έντυπα (Οικονομική Εφημερίδα Κέρδος και για το Έψιλον Ελευθεροτυπίας). Αποφάσισα να ασχοληθώ με το real estate λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος μου για τα ακίνητα και της ανάγκης μου για πραγματική επικοινωνία με τους ανθρώπους. Παρακολουθώ πλήθος σεμιναρίων για το real estate με σκοπό την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση. Από το 2011 αποφάσισα να συνεργαστώ με το γραφείο RE/MAX Επένδυση Ακινήτων, με σκοπό να επιτευχθούν μεγαλύτεροι στόχοι μέσα από την συλλογική προσπάθεια. Είμαι Πιστοποιημένη Μεσίτρια Ακινήτων, Πιστοποιημένη Πραγματογνώμονας Ακινήτων (BPOR) , Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων (Senior Valuer), Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μέλος της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ Ελλάδας) καθώς επίσης και Μέλος της National Association of Realtors (NAR). Επιπλέον, έχω διατελέσει ως εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής, αλλά και ως εκλεγμένη αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεσιτών. Τέλος, έχω βραβευτεί με την διάκριση RE/MAX Executive Club για τα έτη 2012, 2017 και 2020 και 100% Club για το 2019. Ο στόχος μου είναι μέσα από την ποιοτική επικοινωνία μας και την απαραίτητη αμοιβαία εμπιστοσύνη, να μπορέσετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε το ακίνητό σας: θα κερδίσετε χρόνο, θα αποφύγετε άδικο κόπο, και θα αισθανθείτε σιγουριά για την καλύτερη δυνατή τιμή, μετά από την πολυετή εμπειρία μου στα ακίνητα.

close icon
avatar icon
Νικόλαος Ηλιάδης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Νικόλαος Ηλιάδης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο, όπου μετά τις σπουδές μου ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου στον κλάδο του real estate στην ηλικία των 20 ετών, το 2002. Το 2007 άνοιξα το δικό μου γραφειο όπου απέκτησα πείρα και αυτοπεποίθηση στην διαχείρηση των έμψυχων (ανθρώπων), άψυχων (ακινήτων). Το 2014, οι συγκυρίες του real estate με ώθησαν να ψάξω καινούριες ευκαιρίες στην πρωτεύουσα, τις οποίες και βρήκα στο γραφείο της RE/MAX Properties Investment. Οι συνάδελφοι, συνεργάτες και τα στελέχη της εταιρίας, με στήριξαν έτσι ώστε τα τελευταία 4 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ανάμεσα στους top agents πανελλαδικά. Τα σεμινάρια στο real estate management, στις διαπραγματεύσεις και η πιστοποίηση του εκτιμητή, μου έδωσαν μια σφαιρική, άρτια γνώση του αντικειμένου. Η φιλοσοφία μου είναι τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη «κάνε άλμα πιο γρήγορο από την φθορά»

close icon
avatar icon
Πάολα-Σύλβια Γκολέμη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

- Μετά τις βασικές σπουδές μου B. Sc. in Marketing Management από το DEREE College, και MBA in International Banking and Finance από το Πανεπιστήμιο του Birmingham Αγγλίας, ξεκίνησα την καριέρα μου στη Merrill Lynch στο Λονδίνο εργαζόμενη στο χώρο του Private banking όπου πήρα και τις άδειες μου στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (SFA) και της Νέας Υόρκης (Series 7) αντίστοιχα. - Ακολουθήσε μια πολυετής πορεία στο χώρο του Management Consulting σε Λονδίνο, στη Ζυρίχη Ελβετίας, και στο Duesseldorf και Φρανκφούρτη Γερμανίας με εταιρείες όπως η KPMG, η BDGI και η CITIBANK. - Επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από περισσότερα από 10 συναπτά έτη στο εξωτερικό, εργάστηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο του Management Consulting αλλά και ανέλαβα σημαντικές θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς όπως στην Αμερικανική εταιρεία SAIC που οργάνωσε το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, καθώς και Διοικητική και Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας που εισήγαγε και τοποθέτησε την ρομποτική χειρουργική και το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα da Vinci στα νοσοκομεία της Ελλάδας. - Μια όμορφη συγκυρία της ζωής με έφερε στο χώρο του Real Estate και στη RE/MAX στον οποίο κλείνω 3 χρόνια τώρα, δίνοντας μου τη δυνατότητα να συνεχίσω να διοχετεύω το πάθος μου και τη δημιουργικότητά μου με μεγαλύτερη ελευθερία, να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας, να μπορώ να δημιουργώ σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και να συνεχίζω να θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. - Η αγάπη μου για την αισθητική, την ασφάλεια, αλλά προπάντων για την έννοια της ζεστασιάς, της θαλπωρής και της αγάπης που προσφέρει στον κάθε άνθρωπο η "Εστία", το "Σπίτι" του, είναι το αληθινό πάθος μου. Αυτό με ωθεί στο να αναζητώ να βρω την ιδανική κατοικία στους αγοραστές πελάτες μου καθώς και να αναγνωρίζω, να επισημαίνω και να προβάλω τα εξαιρετικά και μοναδικά στοιχεία που η κάθε κατοικία έχει, προκειμένου να πουληθεί. - Οι σημαντικότερες αξίες μου, αυτές που χρωματίζουν κάθε πτυχή της ζωής μου, είναι η Πίστη (στο Θεό), η Αγάπη (ως κινητήριος δύναμη του Σύμπαντος) και η Υγεία (που εκτιμώ και σέβομαι καθώς γνωρίζω πως η καλή φυσική και ψυχική κατάσταση, μου επιτρέπει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα). - Όταν δεν ασχολούμαι με σπίτια και πελάτες, η επαφή με τη φύση και με τα ζωάκια μου είναι αυτά που μου γεμίζουν την ψυχή, με αναζωογονούν και με βοηθούν να ξεκουράζομαι. - Επίσης, σαν πρώην κολυμβήτρια του Πανιωνίου, τα καλοκαίρια λατρεύω να κολυμπάω μεγάλες αποστάσεις βάζοντας στις διακοπές καθημερινά υψηλούς στόχους 6, 7 η 8 χιλιομέτρων, αποστάσεις τις οποίες διανύω με μάσκα και βατραχοπέδιλα, θαυμάζοντας την εκπληκτική Ελληνική υποβρύχια φύση και τα θαυμαστά πλάσματά της που έμαθα να σέβομαι, να αγαπώ και να προστατεύω.

close icon
avatar icon
Θεόδωρος Σπίρτος Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Εικοσιένα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην αγορά ακινήτων, τις τηλεπικοινωνίες και τη διαφήμιση.

close icon
avatar icon
Μάριος Ξυγκάκης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment 2

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Μάριος Ξυγκακης. Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στο Βύρωνα. Η επαγγελματική μου ενασχόληση ως μεσίτης ξεκίνησε το 2008. Το 2011 αποφάσισα να ενταχθω στο δίκτυο της Remax και συγκεκριμένα στη RE/MAX properties investment. Πιστεύω ότι η δύναμη του δικτύου καθώς και η εξαιρετική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εμπειρία οδηγούν στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους πωλητές ακινήτων να πουλήσουν γρήγορα και στη σωστή τιμή. Η προσπάθεια μου στη περίπτωση των αγοραστών επικεντρώνεται στο να επιλέξουν το ακίνητο που καλύπτει τις πραγματικες ανάγκες τους.

close icon
avatar icon
Δημήτριος Κάζος Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Λέγομαι Δημήτρης Κάζος. Γεννήθηκα στην Αθήνα. Μιλώ Ελληνικά και Αγγλικά Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα ακίνητα πριν από́ 25 χρόνια με δική μου μεσιτική́ εταιρία. Νωρίτερα είχα δικές μου εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις εστίασης. Έχω σπουδάσει Οικονομικά́ στη Νομική́ σχολή́ του Πανεπιστημίου Αθηνών , καθώς και Επικοινωνία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Προσωπικού́. Επιπλέον εδώ και 15 χρόνια συμμετέχω σε πολλά́ σεμινάρια ως life coast strategist για να βελτιώσω και να εξελίξω την καριέρα ατόμων παρέχοντας τους τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουν τους στόχους τους. Στρατηγική πωλήσεων, Εκτίμηση Ακινήτων, Επικοινωνία. Διαχείριση Κρίσεων Εκπαίδευση μεσιτών ,Ανάπτυξη αλυσίδων και Εμπορικών κέντρων και Επαγγελματικό Ακίνητο είναι κάποια κομμάτια με τα οποία έχω ιδιαιτέρως ασχοληθεί στο αντικείμενό μας.

close icon
avatar icon
Μαρία Μεντάκη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Μαρία Μεντάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή του Παπάγου. Είμαι απόφοιτος του Bolton university , Ba business administration. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του real estate. Τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκομαι ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους μεσίτες τόσο στο γραφείο μας όσο και στην RE/MAX Πανελλαδικά. Η δυνατότητα επαφής με τον κόσμο που μου προσφέρει το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και πληρότητα. Σκοπός μου είναι στο τέλος κάθε ημέρας οι πελάτες που με εμπιστεύονται, να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι και να έχουν εκπληρωθεί τα όνειρα και οι επιθυμίες τους.

close icon
avatar icon
Σταύρος Κουκουβίνης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Εργαζόμαστε καθημερινά με την ομάδα μου να ξεπεράσουμε προσδοκίες και να δημιουργήσουμε θετικές αναμνήσεις στους πελάτες μας. Δεν θέλουμε πελάτες απλά ικανοποιημένους, αλλά γοητευμένους από τις υπηρεσίες μας για τις συστάσεις και την επαναληπτική συνεργασία.

close icon
avatar icon
Μιχάλης Γιαννακάκης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Creative 2

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Γιαννακάκης Μιχάλης και γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Το 1988 μετακόμισα στο Ρέθυμνο μετά από τις σπουδές μου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη μας. Αν και οι σπουδές μου ήταν σε διαφορετικό αντικείμενο η συναναστροφή με τον κόσμο η κατανόηση των αναγκών του και η κάλυψη του με οδήγησαν στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 21 χρόνια σε διάφορους τομείς . Η συνεργασία μου με το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο της RE/MAX μου δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσω μια καριέρα και να είμαι μέλος σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον πιο δύσκολο και απαιτητικό χώρο του Real Estate.

close icon
avatar icon
Ευτύχης Παντελάκης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Fidelity Brokers

My RE/MAX Story

Γεννημένος στην Αθήνα το 1987, έχω τη γυναίκα μου και τα 3 παιδάκια μου για τους οποίους δουλεύω και φροντίζω να είναι καλά. Το 2017 πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με κάτι που πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον και επιτέλους μπορώ να είμαι ειλικρινής, να εκφράζω την άποψή μου, να χρησιμοποιώ τις γνώσεις που έχω συλλέξει όλα τα προηγούμενα χρόνια εργασίας και εκπαίδευσης και να έχω κόσμο που μένει ικανοποιημένος από αυτό. Το δίκτυο της REMAX ήταν μονόδρομος, τουλάχιστον από τα όσα γνώριζα για την εταιρία από το εξωτερικό. Έτυχε να βρεθώ στο κεντρικό γραφείο του Συντάγματος, τη REMAX Fidelity Brokers και να γνωρίσω άτομα, φίλους, επαγγελματίες και να μάθω από πρώτο χέρι πως λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο. Έχω την τιμή σε λίγα μόλις χρόνια να διακριθώ σε υψηλές θέσεις, πράγμα που με ικανοποιεί ιδιαίτερα γιατί επιτέλους βλέπω το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μου να γίνεται αναγνώριση, διάκριση, επιτυχία και σίγουρα κίνητρο για πολύ περισσότερα… Το όριο μας είναι μόνο ο ουρανός…

close icon
avatar icon
Γιώργος Καϊμακτσής Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Gold

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Kαϊμακτσής Γεώργιος γεννήθηκα το 1981 και ζω στην Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Real Estate από τον Ιούλιο του 2016 όταν και εντάχθηκα στο γραφείο της RE/MAX Gold. Ο κλάδος των ακινήτων είναι γνώριμος σε μένα λόγω της 15ετής επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως συντηρητής - εγκαταστάτης ανελκυστήρων. Η πείρα και οι γνώσεις μου στον τομέα σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση που μου παρέχει η RE/MAX Ελλάς και το γραφείο μου, με βοήθησαν να διακριθώ ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους συνεργάτες. Μαζί με τη σύζυγό μου Ελένη Γιαννούλη εδώ και λίγα χρόνια έχουμε δημιουργήσει την δική μας ομάδα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

close icon
avatar icon
Φανή Ιωαννίδου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Today

My RE/MAX Story

Η Φανή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιήθηκε με το εμπόριο λιανικής και χονδρικής πώλησης παιδικών παπουτσιών, αυτή την εμπειρία την μετακύλησε στον κλάδο του real estate όπου και δραστηριοποιείται σήμερα ως σύμβουλος ακινήτων. Τη διακρίνει το πάθος για την δουλειά της, κύριος στόχος της οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών

close icon
avatar icon
Χριστόδουλος Μαούνης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Prime

My RE/MAX Story

Γεννήθηκε στην Παροικία της Πάρου το 1969. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Σπούδασε λογιστικά και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάζεται ως μάγειρας σε Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό. Διετέλεσε Πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και Πρόεδρος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πάρου, επί σειρά ετών. Είναι Γενικός Γραμματέας στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου- Αντιπάρου, Ταμίας στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου, Μέλος στην Επιτροπή Διαβούλευσης, Μέλος στη Σχολική Επιτροπή και στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ονοματοδοσίας της Παροικίας. Μέλος του Ιστορικού Αρχείου της Πάρου. Αρθρογραφεί με δύο μόνιμες στήλες στην τοπική εφημερίδα «Φωνή της Πάρου». Ασχολείται με τη μαγειρική, τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις θεαμάτων, καθώς και Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας. Είναι παντρεμένος με Νίνα Κοντού και έχουν μια κόρη την Ιωάννα-Μαρία.

close icon
avatar icon
Χρήστος Δελιαρούδης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Welcome

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1989. Σπούδασα Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και αμέσως μετά την αποφοίτηση μου ξεκίνησα να εργάζομαι σαν Τοπογράφος Μηχανικός. Έχοντας αποκομίσει εμπειρία σε μεγάλα έργα ανά την Ελλάδα στη συνέχεια επικεντρώθηκα στην παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες. Είχα λοιπόν την ευκαιρία να κατανοήσω τις ανάγκες των πελατών για εμπιστοσύνη, συνέπεια και ακεραιότητα αναφορικά με την ακίνητή τους περιουσία. Έχοντας πλέον την ωριμότητα και εμπειρία στον κλάδο ξεκίνησα τον Ιανουάριο του 2019 τη συνεργασία μου με το γραφείο της RE/MAX Welcome, όπου με την συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη είχα μια σταθερά ανοδική πορεία, που οδήγησε στη βράβευση με το executive award για το 2020.

close icon
avatar icon
Στέλιος Πουρέγκας Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Specialists

My RE/MAX Story

Υπηρετώ στο χώρο των πωλήσεων και της επικοινωνίας από το 1986 από διάφορες θέσεις και βαθμίδες, με πολλές ώρες εξακουλουθητικής εκπαίδευσης στο μάρκετινγκ στην επικοινωνία στην ψυχολογία και στο risk management, Μετά από πολλά χρόνια στην χρηματοασφαλιστική βιομηχανία, με πεδίο δράσης στην Κεντρική Ελλάδα, με καταμετρημένη αύξηση στα παραγωγικά αποτελέσματα και επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Το 2015 βρέθηκα στην Κρήτη αναλαμβάνοντας την εμπορική διεύθυνση ενός καταξιωμένου τεχνικού και κατασκευαστικού ομίλου με παρουσία και δραστηριότητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Το 2019 γνώρισα τον Θοδωρή Πολυράκη και τον ακολούθησα στο ξεκίνημα του νέου γραφείου της RE/MAX Specialists στα Χανιά. Δεν χρειαζόταν συστάσεις για την εταιρία, την οποία την γνώριζα απ΄τις πρώτες μέρες που άρχισε να αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Μετά από την βασική εκπαίδευση, ακολουθώντας το σύστημα της RE/MAX και την εφαρμογή όλων των εργαλείων που διαθέτει, κατάφερα να βραβευτώ την χρονιά του 2020 ανάμεσα στους 10 καλύτερους συνεργάτες της εταιρίας. Στόχος μου είναι, η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει αρχές και αξίες επικεντρωμένες στον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να Στεγάσουν Ασφαλώς τα Ονειρά τους!!!