Δημιουργώντας ένα τείχος από συνεργάτες

Η οικογένεια της RE/MAX αποτελείται από προσωπικότητες.

Ανακαλύψτε την ιστορία τους

close icon
avatar icon
Κωνσταντίνος Σιάνος Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Δομή

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα το 1984 στo Βόλο και τελείωσα το 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής που ανήκει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Λάρισας. Τον Οκτώβριο του 2008 εκπαιδεύομαι και εντάσσομαι στην ομάδα της RE/MAX Δομή στο Βόλο. Τον Νοέμβριο του 2014, ίδρυσα τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή ομάδα κτηματομεσιτών στο γραφείο της RE/MAX Δομή στο Νομό Μαγνησίας. Η τετραμελή ομάδα μας, αποτελείται από τον Κυριάκο Παπαγεωργίου, Ανδρέα Χριστοδούλου, Δήμο Χατζή και εμένα και παρέχει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελέσματα με ακρίβεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό με έμφαση στη χρήση νέων τεχνολογιών και προσοχή στη λεπτομέρεια με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας. Η συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση αποτελούν μέρος της επαγγελματικής μας καθημερινότητας καθώς και της κουλτούρας της RE/MAX Δομή.

close icon
avatar icon
Παναγιώτης Ζαμπάζας Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 3 Οκτωβρίου 1975. Δραστηριοποιήθηκα στον κατασκευαστικό κλάδο σε μεγάλα έργα υποδομής με εμπειρία σε αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές. Είμαι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος διπλωματών και βραβείων Real Estate από την RE/MAX. Ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη RE/MAX Properties Investment τον Απρίλιο του 2007 και ήδη μετράω 12 χρόνια στο μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στον κόσμο, την RE/MAX. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαι σαν team leader στην RE/MAX Properties Investment στη Γλυφάδα. Η RE/MAX προσφέρει ένα διεθνούς κύρους αναγνωρισμένο όνομα που σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική διάθεση ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε Πωλητή ή Αγοραστή-Επενδυτή. Ταυτόχρονα η διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη που παρέχει η RE/MAX αναπτύσσει τις προσωπικές ικανότητες. Τέλος, το δίκτυο της RE/MAX, μέσα από το μεγάλο του εύρος, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες συνεργασίας, δικτύωσης και ομαδικότητας.

close icon
avatar icon
Παναγιώτης Αλεξίου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των κτηματομεσιτικών από το 2009 μέσω της εταιρίας RE/MAX με την οποία είχα επαγγελματικές σχέσεις από το 2003. Ο λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ με την RE/MAΧ είναι η δομή και η μεθοδολογία της, οι οποίες την καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στις πωλήσεις ακινήτων. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και ο μικρός χρόνος αναμονής ακινήτων οφείλονται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι το 2016 ασχολήθηκα περισσότερο με επαγγελματικά ακίνητα ενώ από τότε ασχολούμαι περισσότερο με οικόπεδα και κατοικίες στα Νότια Προάστια και Πειραιά ενώ ταυτόχρονα με ακίνητα για την Golden Visa με την συνδρομή των 2 βοηθών μου. Επίσης, έχω διακριθεί από την RE/MAX Ελλάς για τις πωλήσεις μου το 2011 , 2017 και το 2018. Πιστεύω στην δυναμική των συνεργασιών και κάθε φόρα που έχω την ευκαιρία επενδύω με κάθε τρόπο πάνω σε αυτή.

close icon
avatar icon
Εμμανουήλ Ψάρρης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Ψάρρης Εμμανουήλ και συνεργάζομαι με το γραφείο RE/MAX PLUS Αλίμου ως σύμβουλος ακινήτων από τις αρχές του 2011, μια περίοδος κατά την οποία το real estate, αλλά και η εγχώρια οικονομία στο σύνολό της, γνώριζε πρωτοφανή ύφεση. Προερχόμενος από το χώρο των κτηριακών κατασκευών και μελετών με σπουδές στην Αρχιτεκτονική, επέλεξα τα κτηματομεσιτικά, έναν σχετικά άγνωστο κλάδο προς εμένα, με κακή φήμη και ελλιπές νομοθετικό υπόβαθρο, αλλά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προοπτικές ανόδου, λόγω του διαφαινόμενου επενδυτικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα. Κατέληξα στη RE/MAX και όχι σε κάποιο άλλο μεσιτικό γραφείο, κυρίως λόγω του ισχυρού brand name, αλλά και των πολύ καλών συστάσεων. Τα πρώτα βήματά μου ήταν αναιμικά και τα αποτελέσματα σχεδόν απογοητευτικά. Η συνεχής, όμως, εκπαίδευση που παρείχε η RE/MAX και η επαφή μου με πετυχημένους κτηματομεσίτες τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας, με βοήθησαν να βελτιώσω τις επιδόσεις μου, αλλά κυρίως, με ενέπνευσαν να οραματιστώ τον εαυτό μου σε ένα μέλλον στο οποίο θα αποτελώ ένα καταξιωμένο μέλος της οικογένειας της RE/MAX, με επιτυχίες και αναγνώριση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η πορεία μου ήταν σταθερά ανοδική, με τα τελευταία 3 έτη, να βρίσκομαι συνεχώς στους Top Agents, ανάμεσα σε εκατοντάδες συνεργατών πανελλαδικά, με τα κτηματομεσιτικά να αποτελούν, πλέον, την κύρια και μοναδική μου απασχόληση. Το 2017 δημιούργησα τη δική μου ομάδα με 2 σταθερά μέλη, με εμένα ως team leader και τη σύζυγό μου Αγγελική Παπά ως υπεύθυνη αγοραστών, καθώς και 2 εξωτερικούς συνεργάτες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων με τις οποίες η ομάδα μας απασχολείται. Ο τομέας στον οποίο ειδικευόμαστε είναι οι πωλήσεις κατοικιών και οικοπέδων και η περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε είναι κατά κύριο λόγο το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας. Όραμά μου είναι η δημιουργία μιας πολυμελούς ομάδας, των οποίων τα μέλη θα ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς, εκείνους τους τομείς στους οποίους αποδίδουν καλύτερα και οι ίδιοι αγαπούν περισσότερο. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι η αγάπη προς το αντικείμενό μας, είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην επόμενη αγορά ή πώληση του ακινήτου τους.

close icon
avatar icon
Ελισάβετ Σαρίδου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Η Σαρίδου Ελισάβετ γεννήθηκε το 1977 στο Ταμπίκο του Μεξικό. Σε νηπιακή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ορφάνι Καβάλας. Σήμερα κατοικεί μόνιμα στην Κάριανη Καβάλας με τον σύζυγο της Μορφίδη Γεώργιο έχοντας αποκτήσει μία κόρη, την Μαρία-Πασχαλίνα. Μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων όπου παράλληλα απέκτησε και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επί 6 έτη εργάστηκε στον τομέα του εμπορίου και των πωλήσεων ενώ το 1999 αποφασίζει να επιστρέψει στο Ορφάνι. Αποτελεί ένα από τους παλαιότερους συνεργάτες και έχει αναλάβει πλήρως την οργάνωση του γραφείου και την εκπαίδευση κάθε νέου μέλους της ομάδας της RE/MAX Choice. Παράλληλα η μεγάλη της εμπειρία στις πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια, την έχουν αναδείξει σε μία ικανότατη επαγγελματία που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο παρά με την εικόνα του απόλυτα ικανοποιημένου πελάτη.

close icon
avatar icon
Valeria Elenkova Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Η Valeria Elenkova γεννήθηκε στη Berkovitsa της Βουλγαρίας το 1988. Τα τελευταία 12 χρόνια κατοικεί στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας. Από το 2014 ανήκει στο δυναμικό της RE/MAX CHOICE ξεκινώντας στην εταιρία ως γραμματειακή υποστήριξη. Το 2016 ξεκινά να ασχολείται ενεργά με το real estate αναλαμβάνοντας την περιοχή της Παραλίας Οφρυνίου. Μαζί με τους συνεργάτες της Γιουβανάκη Χαράλαμπο και Rangacheva Diana δημιουργεί το 2017 μια δυνατή ομάδα με μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις και ως επικεφαλής το όνομα της βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια στη λίστα με τους κορυφαίους agents της Remax Hellas αλλά και της RE/MAX Europe. Μιλάει άπταιστα την Ελληνική και την Βουλγαρική γλώσσα και στόχος της μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προσωπικής φροντίδας είναι ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης.

close icon
avatar icon
Λαμπρινή Μπίκου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

H Μπίκου Λαμπρινή γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1989 στην πόλη της Καβάλας. Αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο το 2007, σπούδασε οικονομικά με κατεύθυνση marketing, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, απασχολήθηκε στην εταιρία της RE/MAX Choice σε γραμματειακή θέση, παρέχοντας υποστήριξη τόσο στον Βroker όσο και στους agents της εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το Real Estate, στον τομέα των πωλήσεων, διαχειριζόμενη ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων αποκλειστικής διάθεσης από την εταιρία της. Το 2017 δημιούργησε με τον εκλεκτό της συνεργάτη Γιάννη Ζέρβα τη δική της ομάδα στην περιοχή του Στρυμωνικού Κόλπου και με συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια κατόρθωσαν να θεωρούνται από τους πλέον επιτυχημένους agents στην Ελλάδα, με το όνομα της ως επικεφαλής να βρίσκεται στη λίστα των μεσιτών με τη μεγαλύτερη επίτευξη παραγωγής για το 2018. Είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και αμεσότητα. Αγαπημένη προσωπική της συνήθεια, είναι τα ταξίδια σε προορισμούς με διαφορετική κουλτούρα και η προβολή αγαπημένων κινηματογραφικών ταινιών.

close icon
avatar icon
Στέργιος Σαρόγλου Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Ο Σαρόγλου Στέργιος γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Καβάλας το 1968 όπου και κατοικεί έως και σήμερα με την οικογένειά του. Από τα μαθητικά του χρόνια δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση κατά τη θερινή περίοδο κυρίως. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στην ICBS στον τομέα του Marketing. Το 1989 εργάστηκε για πρώτη φορά στα Πλαστικά Καβάλας στο τμήμα πωλήσεων. Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρξε υπεύθυνος πωλήσεων στα Πλαστικά Μακεδονίας και τέλος στην Α.Γ.Πετζετάκις στην Αν. Μακεδονία & Θράκη επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς. Από το 2013 συνεργάζεται με τον Νίκο Κουρτίδη και τη RE/MAX Choice ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας στις περιοχές Καβάλας – Παληού – Ν.Ηρακλείτσας. Το 2017 δημιούργησε με τους συνεργάτες του Μακρή Θοδωρή και Μηλιάδη Γιάννη την ομάδα RE/MAX Choice TRUST η οποία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τόσο της Πανελλήνιας όσο και της Ευρωπαϊκής RE/MAX κατάταξης. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εκπαιδεύεται συνεχώς με σεμινάρια και ημερίδες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

close icon
avatar icon
Σπύρος Καπώνης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Εργάζομαι από το 1980 ως στέλεχος σε πολυεθνικές και Ελληνικές Επιχειρήσεις, στον εμπορικό τομέα. Εντάχθηκα στο δίκτυο της RE/MAX Ελλάς το 2007. Είμαι Συνεργάτης του γραφείου της RE/MAX Plus στον Άλιμο, όπου έχω δημιουργήσει μια ομάδα πέντε Συνεργατών. Βασικός μας στόχος είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των Πελατών μας μέσω της ανάπτυξης της ομάδας μας και της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών της.

close icon
avatar icon
Μαριάννα Παρπαϊρη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Εν Οίκω

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Μαριάννα Παρπαΐρη, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Βριλήσσια. Αποφοίτησα από το Λύκειο Βριλησσίων και στην συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός ενώ απέκτησα και Master στην Μηχανική με Διοίκηση Επιχειρήσεων στο University of Brighton της Μ.Βρετανίας. Συνεργάστηκα τόσο με μελετητικές όσο και με κατασκευαστικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη και κατασκευή κτηριακών έργων. Ο χώρος του real estate μου προκαλούσε πάντοτε το ενδιαφέρον και έχοντας άμεση συνάφεια με το αντικείμενο των σπουδών μου αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά ως σύμβουλος ακινήτων. Η πορεία μου στον χώρο των κατασκευών αλλά και στον στίβο της αγοράς γενικότερα, μου έδειξε ότι πίσω από την επίτευξη των στόχων κρύβεται η βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά κυρίως η συλλογική προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή μου να ανήκω στην μεγάλη οικογένεια της RE/MAX αλλά και ειδικότερα στο γραφείο της RE/MAX Εν Οίκω και στην δυναμική ομάδα των συνεργατών της. Η εμπειρία μου ως μηχανικός μου έχει δώσει την δυνατότητα να εκτιμώ σωστά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ακινήτου αλλά και τις προσωπικές ανάγκες κάθε αγοραστή. Έτσι, είμαι σε θέση να προτείνω τα κατάλληλα ακίνητα για εσάς, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο ενώ ταυτόγχρονα μπορώ να προσφέρω τεχνικές λύσεις όπου αυτές απαιτούνται. Βασική μου επιδίωξη είναι να αξιοποιώ την εμπειρία μου πάνω στην κατασκευή αλλά και την τεχνογνωσία που μου προσφέρει η RE/MAX, ώστε παρακολουθώντας στενά τα νέα δεδομένα της αγοράς να είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.

close icon
avatar icon
Ελευθερία Σταυρακάκη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Ελευθερία Σταυρακάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978 και είμαι μητέρα δύο αγοριών. Από το 2016 συνεργάζομαι με το γραφείο RE/MAX Plus στον Άλιμο ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, προσπαθώντας με επαγγελματισμό και ήθος, να εκπληρώσω και να καλύψω τις κτηματομεσιτικές ανάγκες των πελατών μου.

close icon
avatar icon
Νάντια Ρήγα Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Εργάζομαι στη RE/MAX από 2010. Δραστηριοποιούμε σε πωλήσεις οικιστικών ακινήτων. Διάλεξα τη RE/MAX λόγω του ισχυρού brand name και του δικτύου της. Πριν την RE/MAX εργαζόμουν στην aspis 2,5 χρόνια και νωρίτερα στις πολυεθνικές εταιρείες Cadbury και Warner Lambert ως υπεύθυνη πωλήσεων σε λιανική ,χονδρική και σούπερ μάρκετ και ως εκπαιδεύτρια στους merchandisers. Έχω σπουδάσει ΤΕΦΑΑ Αθηνών και μένω στον Άλιμο.

close icon
avatar icon
Αβραάμ Σεϊρεκίδης Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Είμαι ο Αβραάμ Σειρεκίδης, Χημικός Μηχανικός και για 10 συναπτά έτη ήμουν στέλεχος της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας στον τομέα μου. Με την RE/MAX ξεκίνησα το 2017. Επέλεξα το real estate γιατί ήταν πάντα το απωθημένο μου, γιατί είναι από τους λίγους κλάδους της Οικονομίας που δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσο ψηλά θα φτάσεις και την RE/MAX γιατί είναι η μεγαλύτερη κτηματομεσιτική εταιρεία στον κόσμο. Το κέντρο της Αθήνας είναι η βασική περιοχή δράσης μου διότι πάντα είναι και θα είναι η καρδιά της πόλης! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε απλόχερα!

close icon
avatar icon
Διονυσία Κρεμέτη -Κύκλη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Gold

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Διονυσία Κρεμέτη -Κύκλη και μαζί με τον Γιώργο Δαμιανίδη από τον Σεπτέμβριο του 2017 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ομάδα. Είμαστε στην RE/MAX από τον Σεπτέμβριο του 2009 και Ιούνιο του 2013 αντίστοιχα. Έπειτα από πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση καταλήξαμε ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην επαγγελματική μας καριέρα. Εξειδικευόμαστε στα οικιστικά κι επαγγελματικά ακίνητα και ειδικότερα στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Επιλέξαμε την οικογένεια της RΕ/ΜΑΧ γιατί ως επαγγελματίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δίκτυο,την τεχνογνωσία και την συνεχή εκπαίδευση ώστε να παρέχουμε τις υψηλότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας!