Creating one chorus out of many voices.

The RE/MAX family is made up of unique individuals.

Discover their stories

close icon
avatar icon
Konstantinos Sianos Sales Associate RE/MAX Domi

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα το 1984 στo Βόλο και τελείωσα το 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής που ανήκει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Λάρισας. Τον Οκτώβριο του 2008 εκπαιδεύομαι και εντάσσομαι στην ομάδα της RE/MAX Δομή στο Βόλο. Τον Νοέμβριο του 2014, ίδρυσα τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή ομάδα κτηματομεσιτών στο γραφείο της RE/MAX Δομή στο Νομό Μαγνησίας. Η τετραμελή ομάδα μας, αποτελείται από τον Κυριάκο Παπαγεωργίου, Ανδρέα Χριστοδούλου, Δήμο Χατζή και εμένα και παρέχει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελέσματα με ακρίβεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό με έμφαση στη χρήση νέων τεχνολογιών και προσοχή στη λεπτομέρεια με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας. Η συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση αποτελούν μέρος της επαγγελματικής μας καθημερινότητας καθώς και της κουλτούρας της RE/MAX Δομή.

close icon
avatar icon
Panagiotis Zampazas Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 3 Οκτωβρίου 1975. Δραστηριοποιήθηκα στον κατασκευαστικό κλάδο σε μεγάλα έργα υποδομής με εμπειρία σε αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές. Είμαι απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος διπλωματών και βραβείων Real Estate από την RE/MAX. Ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη RE/MAX Properties Investment τον Απρίλιο του 2007 και ήδη μετράω 12 χρόνια στο μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στον κόσμο, την RE/MAX. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούμαι σαν team leader στην RE/MAX Properties Investment στη Γλυφάδα. Η RE/MAX προσφέρει ένα διεθνούς κύρους αναγνωρισμένο όνομα που σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική διάθεση ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε Πωλητή ή Αγοραστή-Επενδυτή. Ταυτόχρονα η διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη που παρέχει η RE/MAX αναπτύσσει τις προσωπικές ικανότητες. Τέλος, το δίκτυο της RE/MAX, μέσα από το μεγάλο του εύρος, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες συνεργασίας, δικτύωσης και ομαδικότητας.

close icon
avatar icon
Panagiotris Alexiou Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των κτηματομεσιτικών από το 2009 μέσω της εταιρίας RE/MAX με την οποία είχα επαγγελματικές σχέσεις από το 2003. Ο λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ με την RE/MAΧ είναι η δομή και η μεθοδολογία της, οι οποίες την καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στις πωλήσεις ακινήτων. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και ο μικρός χρόνος αναμονής ακινήτων οφείλονται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι το 2016 ασχολήθηκα περισσότερο με επαγγελματικά ακίνητα ενώ από τότε ασχολούμαι περισσότερο με οικόπεδα και κατοικίες στα Νότια Προάστια και Πειραιά ενώ ταυτόχρονα με ακίνητα για την Golden Visa με την συνδρομή των 2 βοηθών μου. Επίσης, έχω διακριθεί από την RE/MAX Ελλάς για τις πωλήσεις μου το 2011 , 2017 και το 2018. Πιστεύω στην δυναμική των συνεργασιών και κάθε φόρα που έχω την ευκαιρία επενδύω με κάθε τρόπο πάνω σε αυτή.

close icon
avatar icon
Emmanouil Psarris Sales Associate RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Ψάρρης Εμμανουήλ και συνεργάζομαι με το γραφείο RE/MAX PLUS Αλίμου ως σύμβουλος ακινήτων από τις αρχές του 2011, μια περίοδος κατά την οποία το real estate, αλλά και η εγχώρια οικονομία στο σύνολό της, γνώριζε πρωτοφανή ύφεση. Προερχόμενος από το χώρο των κτηριακών κατασκευών και μελετών με σπουδές στην Αρχιτεκτονική, επέλεξα τα κτηματομεσιτικά, έναν σχετικά άγνωστο κλάδο προς εμένα, με κακή φήμη και ελλιπές νομοθετικό υπόβαθρο, αλλά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προοπτικές ανόδου, λόγω του διαφαινόμενου επενδυτικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα. Κατέληξα στη RE/MAX και όχι σε κάποιο άλλο μεσιτικό γραφείο, κυρίως λόγω του ισχυρού brand name, αλλά και των πολύ καλών συστάσεων. Τα πρώτα βήματά μου ήταν αναιμικά και τα αποτελέσματα σχεδόν απογοητευτικά. Η συνεχής, όμως, εκπαίδευση που παρείχε η RE/MAX και η επαφή μου με πετυχημένους κτηματομεσίτες τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας, με βοήθησαν να βελτιώσω τις επιδόσεις μου, αλλά κυρίως, με ενέπνευσαν να οραματιστώ τον εαυτό μου σε ένα μέλλον στο οποίο θα αποτελώ ένα καταξιωμένο μέλος της οικογένειας της RE/MAX, με επιτυχίες και αναγνώριση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η πορεία μου ήταν σταθερά ανοδική, με τα τελευταία 3 έτη, να βρίσκομαι συνεχώς στους Top Agents, ανάμεσα σε εκατοντάδες συνεργατών πανελλαδικά, με τα κτηματομεσιτικά να αποτελούν, πλέον, την κύρια και μοναδική μου απασχόληση. Το 2017 δημιούργησα τη δική μου ομάδα με 2 σταθερά μέλη, με εμένα ως team leader και τη σύζυγό μου Αγγελική Παπά ως υπεύθυνη αγοραστών, καθώς και 2 εξωτερικούς συνεργάτες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων με τις οποίες η ομάδα μας απασχολείται. Ο τομέας στον οποίο ειδικευόμαστε είναι οι πωλήσεις κατοικιών και οικοπέδων και η περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε είναι κατά κύριο λόγο το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας. Όραμά μου είναι η δημιουργία μιας πολυμελούς ομάδας, των οποίων τα μέλη θα ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς, εκείνους τους τομείς στους οποίους αποδίδουν καλύτερα και οι ίδιοι αγαπούν περισσότερο. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι η αγάπη προς το αντικείμενό μας, είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια στην επόμενη αγορά ή πώληση του ακινήτου τους.

close icon
avatar icon
Elisavet Saridou Sales Associate RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Η Σαρίδου Ελισάβετ γεννήθηκε το 1977 στο Ταμπίκο του Μεξικό. Σε νηπιακή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ορφάνι Καβάλας. Σήμερα κατοικεί μόνιμα στην Κάριανη Καβάλας με τον σύζυγο της Μορφίδη Γεώργιο έχοντας αποκτήσει μία κόρη, την Μαρία-Πασχαλίνα. Μετά την αποφοίτηση της από το λύκειο, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων όπου παράλληλα απέκτησε και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επί 6 έτη εργάστηκε στον τομέα του εμπορίου και των πωλήσεων ενώ το 1999 αποφασίζει να επιστρέψει στο Ορφάνι. Αποτελεί ένα από τους παλαιότερους συνεργάτες και έχει αναλάβει πλήρως την οργάνωση του γραφείου και την εκπαίδευση κάθε νέου μέλους της ομάδας της RE/MAX Choice. Παράλληλα η μεγάλη της εμπειρία στις πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια, την έχουν αναδείξει σε μία ικανότατη επαγγελματία που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο παρά με την εικόνα του απόλυτα ικανοποιημένου πελάτη.

close icon
avatar icon
Valeria Elenkova Sales Associate RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Η Valeria Elenkova γεννήθηκε στη Berkovitsa της Βουλγαρίας το 1988. Τα τελευταία 12 χρόνια κατοικεί στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας. Από το 2014 ανήκει στο δυναμικό της RE/MAX CHOICE ξεκινώντας στην εταιρία ως γραμματειακή υποστήριξη. Το 2016 ξεκινά να ασχολείται ενεργά με το real estate αναλαμβάνοντας την περιοχή της Παραλίας Οφρυνίου. Μαζί με τους συνεργάτες της Γιουβανάκη Χαράλαμπο και Rangacheva Diana δημιουργεί το 2017 μια δυνατή ομάδα με μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις και ως επικεφαλής το όνομα της βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια στη λίστα με τους κορυφαίους agents της Remax Hellas αλλά και της RE/MAX Europe. Μιλάει άπταιστα την Ελληνική και την Βουλγαρική γλώσσα και στόχος της μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προσωπικής φροντίδας είναι ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης.

close icon
avatar icon
Lamprini Bikou Sales Associate RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

H Μπίκου Λαμπρινή γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1989 στην πόλη της Καβάλας. Αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο το 2007, σπούδασε οικονομικά με κατεύθυνση marketing, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, απασχολήθηκε στην εταιρία της RE/MAX Choice σε γραμματειακή θέση, παρέχοντας υποστήριξη τόσο στον Βroker όσο και στους agents της εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το Real Estate, στον τομέα των πωλήσεων, διαχειριζόμενη ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων αποκλειστικής διάθεσης από την εταιρία της. Το 2017 δημιούργησε με τον εκλεκτό της συνεργάτη Γιάννη Ζέρβα τη δική της ομάδα στην περιοχή του Στρυμωνικού Κόλπου και με συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια κατόρθωσαν να θεωρούνται από τους πλέον επιτυχημένους agents στην Ελλάδα, με το όνομα της ως επικεφαλής να βρίσκεται στη λίστα των μεσιτών με τη μεγαλύτερη επίτευξη παραγωγής για το 2018. Είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια και αμεσότητα. Αγαπημένη προσωπική της συνήθεια, είναι τα ταξίδια σε προορισμούς με διαφορετική κουλτούρα και η προβολή αγαπημένων κινηματογραφικών ταινιών.

close icon
avatar icon
Stergios Saroglou Sales Associate RE/MAX Choice

My RE/MAX Story

Ο Σαρόγλου Στέργιος γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Καβάλας το 1968 όπου και κατοικεί έως και σήμερα με την οικογένειά του. Από τα μαθητικά του χρόνια δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση κατά τη θερινή περίοδο κυρίως. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στην ICBS στον τομέα του Marketing. Το 1989 εργάστηκε για πρώτη φορά στα Πλαστικά Καβάλας στο τμήμα πωλήσεων. Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρξε υπεύθυνος πωλήσεων στα Πλαστικά Μακεδονίας και τέλος στην Α.Γ.Πετζετάκις στην Αν. Μακεδονία & Θράκη επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς. Από το 2013 συνεργάζεται με τον Νίκο Κουρτίδη και τη RE/MAX Choice ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας στις περιοχές Καβάλας – Παληού – Ν.Ηρακλείτσας. Το 2017 δημιούργησε με τους συνεργάτες του Μακρή Θοδωρή και Μηλιάδη Γιάννη την ομάδα RE/MAX Choice TRUST η οποία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τόσο της Πανελλήνιας όσο και της Ευρωπαϊκής RE/MAX κατάταξης. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εκπαιδεύεται συνεχώς με σεμινάρια και ημερίδες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

close icon
avatar icon
Spiros Kaponis Sales Associate RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Εργάζομαι από το 1980 ως στέλεχος σε πολυεθνικές και Ελληνικές Επιχειρήσεις, στον εμπορικό τομέα. Εντάχθηκα στο δίκτυο της RE/MAX Ελλάς το 2007. Είμαι Συνεργάτης του γραφείου της RE/MAX Plus στον Άλιμο, όπου έχω δημιουργήσει μια ομάδα πέντε Συνεργατών. Βασικός μας στόχος είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των Πελατών μας μέσω της ανάπτυξης της ομάδας μας και της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών της.

close icon
avatar icon
Marianna Parpairi Sales Associate RE/MAX En Oiko

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Μαριάννα Παρπαΐρη, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Βριλήσσια. Αποφοίτησα από το Λύκειο Βριλησσίων και στην συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Πολιτικός Μηχανικός ενώ απέκτησα και Master στην Μηχανική με Διοίκηση Επιχειρήσεων στο University of Brighton της Μ.Βρετανίας. Συνεργάστηκα τόσο με μελετητικές όσο και με κατασκευαστικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη και κατασκευή κτηριακών έργων. Ο χώρος του real estate μου προκαλούσε πάντοτε το ενδιαφέρον και έχοντας άμεση συνάφεια με το αντικείμενο των σπουδών μου αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά ως σύμβουλος ακινήτων. Η πορεία μου στον χώρο των κατασκευών αλλά και στον στίβο της αγοράς γενικότερα, μου έδειξε ότι πίσω από την επίτευξη των στόχων κρύβεται η βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά κυρίως η συλλογική προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή μου να ανήκω στην μεγάλη οικογένεια της RE/MAX αλλά και ειδικότερα στο γραφείο της RE/MAX Εν Οίκω και στην δυναμική ομάδα των συνεργατών της. Η εμπειρία μου ως μηχανικός μου έχει δώσει την δυνατότητα να εκτιμώ σωστά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ακινήτου αλλά και τις προσωπικές ανάγκες κάθε αγοραστή. Έτσι, είμαι σε θέση να προτείνω τα κατάλληλα ακίνητα για εσάς, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο ενώ ταυτόγχρονα μπορώ να προσφέρω τεχνικές λύσεις όπου αυτές απαιτούνται. Βασική μου επιδίωξη είναι να αξιοποιώ την εμπειρία μου πάνω στην κατασκευή αλλά και την τεχνογνωσία που μου προσφέρει η RE/MAX, ώστε παρακολουθώντας στενά τα νέα δεδομένα της αγοράς να είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.

close icon
avatar icon
Eleftheria Stavrakaki Sales Associate RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Ελευθερία Σταυρακάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978 και είμαι μητέρα δύο αγοριών. Από το 2016 συνεργάζομαι με το γραφείο RE/MAX Plus στον Άλιμο ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, προσπαθώντας με επαγγελματισμό και ήθος, να εκπληρώσω και να καλύψω τις κτηματομεσιτικές ανάγκες των πελατών μου.

close icon
avatar icon
Nantia Riga Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

My name is Nadia Riga. I was born in Athens Greece and i live in ALimos. I am a graduate of the University of Athens from the Physical Education Department. In the beginning of my career, i was a Sales Supervisor and Trainer in the multinational consumer products companies: Cadbutry"s and Warner Lambert S.A. Since 2007 i am working at the Real Estate Business, and specifically at RE/MAX Properties Investment since 2011.I decided to work at this company, because of its strong and well known brand name, its extensive network and the continuous training provided to its officers. I am mainly dealing with the sales of residential estate and specifically in all the south suburbs of the Athens Riviera. For the last three years i received many honours and awards for my performance through Remax. My belief and target is to try to understand my customers needs and therefore to constantly provide high level of service. At the same time i keep myself updated to all new trends in order to always be updated.

close icon
avatar icon
Avraam Seirekidis Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Είμαι ο Αβραάμ Σειρεκίδης, Χημικός Μηχανικός και για 10 συναπτά έτη ήμουν στέλεχος της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας στον τομέα μου. Με την RE/MAX ξεκίνησα το 2017. Επέλεξα το real estate γιατί ήταν πάντα το απωθημένο μου, γιατί είναι από τους λίγους κλάδους της Οικονομίας που δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσο ψηλά θα φτάσεις και την RE/MAX γιατί είναι η μεγαλύτερη κτηματομεσιτική εταιρεία στον κόσμο. Το κέντρο της Αθήνας είναι η βασική περιοχή δράσης μου διότι πάντα είναι και θα είναι η καρδιά της πόλης! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε απλόχερα!

close icon
avatar icon
Dionisia Kremeti-Kikli Sales Associate RE/MAX Gold

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Διονυσία Κρεμέτη -Κύκλη και μαζί με τον Γιώργο Δαμιανίδη από τον Σεπτέμβριο του 2017 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ομάδα. Είμαστε στην RE/MAX από τον Σεπτέμβριο του 2009 και Ιούνιο του 2013 αντίστοιχα. Έπειτα από πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση καταλήξαμε ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην επαγγελματική μας καριέρα. Εξειδικευόμαστε στα οικιστικά κι επαγγελματικά ακίνητα και ειδικότερα στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Επιλέξαμε την οικογένεια της RΕ/ΜΑΧ γιατί ως επαγγελματίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δίκτυο,την τεχνογνωσία και την συνεχή εκπαίδευση ώστε να παρέχουμε τις υψηλότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας!

close icon
avatar icon
Katerina Ganoti Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

My name is Katerina Ganoti and I live in Halandri from my early childhood. I have a BSc in Marketing Management graduated from the American College of Greece at Ag. Paraskevi Campus. I have worked for public relations and marketing departments of some well known editions, like the economic newspaper “Kerdos” and the magazine “Epsilon” for the newspaper “Eleftherotypia”. I took the decision to start working for real estate because of my own special interest on properties, and my personal need to be in everyday contact with people. I take part at various seminars concerning real estate to develop a constant education and up-to-date knowledge. From 2011 I decided to work together with the office RE/MAX Properties Investment, to help me achieve even higher goals through teamwork . I am a Certified Realtor, aCertified Broker Price Opinion Resource (BPOR), a Certified Senior Valuer, a Member of the Professional Chamber, a Member of the Association of Certified BPOR Experts in Greece (EPPA), and also a Member of the National Association of Realtors (NAR). In addition, Ι have served as an elected member of the Board of Directors of the Attica Real Estate Association (2014-2017) and also as elected Representative of the Pan-Hellenic Federation of Brokers. I have finally been awarded with the distinctions RE/MAX Executive Club for the years 2012, 2017 and 2020 and the distinction 100%Club for the year 2019. My intention is through our personal interaction, high quality communication and the high needed mutual trust, to help you either sell or buy your next property: you will achieve time savings, avoid unnecessary trouble, and feel confidence for the best possible price because of my many years experience.

close icon
avatar icon
Nikolaos Iliadis Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

My name is Nikolaos Iliadis. I was born and raised in Corinth, where after my studies as interior designer, I started my career in the real estate industry at the age of 20, in 2002. In 2007 I opened my own office where I gained experience and confidence in managing the living (people), and the properties. In 2014, the circumstances of real estate pushed me to look for new opportunities in the capital, which I found in the office of RE/MAX Properties Investment. The colleagues, associates and the executives of the company, supported me so that in the last 4 years I can be among the top agents nationwide. The seminars in real estate management, in the negotiations and the certification as senior valuer gave me a comprehensive and complete knowledge of the subject. My philosophy is the words of Odysseus Elytis "jump faster than wear"

close icon
avatar icon
Paola-Sylvia Golemi Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

- Μετά τις βασικές σπουδές μου B. Sc. in Marketing Management από το DEREE College, και MBA in International Banking and Finance από το Πανεπιστήμιο του Birmingham Αγγλίας, ξεκίνησα την καριέρα μου στη Merrill Lynch στο Λονδίνο εργαζόμενη στο χώρο του Private banking όπου πήρα και τις άδειες μου στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (SFA) και της Νέας Υόρκης (Series 7) αντίστοιχα. - Ακολουθήσε μια πολυετής πορεία στο χώρο του Management Consulting σε Λονδίνο, στη Ζυρίχη Ελβετίας, και στο Duesseldorf και Φρανκφούρτη Γερμανίας με εταιρείες όπως η KPMG, η BDGI και η CITIBANK. - Επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από περισσότερα από 10 συναπτά έτη στο εξωτερικό, εργάστηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο του Management Consulting αλλά και ανέλαβα σημαντικές θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς όπως στην Αμερικανική εταιρεία SAIC που οργάνωσε το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, καθώς και Διοικητική και Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας που εισήγαγε και τοποθέτησε την ρομποτική χειρουργική και το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα da Vinci στα νοσοκομεία της Ελλάδας. - Μια όμορφη συγκυρία της ζωής με έφερε στο χώρο του Real Estate και στη RE/MAX στον οποίο κλείνω 3 χρόνια τώρα, δίνοντας μου τη δυνατότητα να συνεχίσω να διοχετεύω το πάθος μου και τη δημιουργικότητά μου με μεγαλύτερη ελευθερία, να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας, να μπορώ να δημιουργώ σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και να συνεχίζω να θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. - Η αγάπη μου για την αισθητική, την ασφάλεια, αλλά προπάντων για την έννοια της ζεστασιάς, της θαλπωρής και της αγάπης που προσφέρει στον κάθε άνθρωπο η "Εστία", το "Σπίτι" του, είναι το αληθινό πάθος μου. Αυτό με ωθεί στο να αναζητώ να βρω την ιδανική κατοικία στους αγοραστές πελάτες μου καθώς και να αναγνωρίζω, να επισημαίνω και να προβάλω τα εξαιρετικά και μοναδικά στοιχεία που η κάθε κατοικία έχει, προκειμένου να πουληθεί. - Οι σημαντικότερες αξίες μου, αυτές που χρωματίζουν κάθε πτυχή της ζωής μου, είναι η Πίστη (στο Θεό), η Αγάπη (ως κινητήριος δύναμη του Σύμπαντος) και η Υγεία (που εκτιμώ και σέβομαι καθώς γνωρίζω πως η καλή φυσική και ψυχική κατάσταση, μου επιτρέπει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα). - Όταν δεν ασχολούμαι με σπίτια και πελάτες, η επαφή με τη φύση και με τα ζωάκια μου είναι αυτά που μου γεμίζουν την ψυχή, με αναζωογονούν και με βοηθούν να ξεκουράζομαι. - Επίσης, σαν πρώην κολυμβήτρια του Πανιωνίου, τα καλοκαίρια λατρεύω να κολυμπάω μεγάλες αποστάσεις βάζοντας στις διακοπές καθημερινά υψηλούς στόχους 6, 7 η 8 χιλιομέτρων, αποστάσεις τις οποίες διανύω με μάσκα και βατραχοπέδιλα, θαυμάζοντας την εκπληκτική Ελληνική υποβρύχια φύση και τα θαυμαστά πλάσματά της που έμαθα να σέβομαι, να αγαπώ και να προστατεύω.

close icon
avatar icon
Theodoros Spirtos Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Twenty one years combined experience in real estate, telecoms, and advertising from pre-to-after sales consulting.

close icon
avatar icon
Marios Xigakis Sales Associate RE/MAX Properties Investment 2

My RE/MAX Story

My name is Marios Xyggakis. I was born in Athens and I live in Byron. My professional activity as a real estate agent started in 2008. In 2011 I decided to join the RE/MAX network and specifically to the Remax properties investment. I believe that the strength of the network as well as the excellent training combined with the experience lead to excellent customer service. My goal is to help real estate sellers sell quickly and at the right price. My effort in the case of buyers is focused on choosing the property that meets its needs.

close icon
avatar icon
Dimitrios Kazos Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

Dimitris Kazos Born in Athens Greece Spoken languages: Greek, English. 25 years of experience in real estate. Previous owner of Real estate agency. (....) Entrepreneur of various commercial enterprises and F&B industries. Studied Economics in Athens University Law School, Communications, Business Management, Personnel Management. Additionally I have participated in many seminars as a Life Coach strategist, helping people improve and progress their career. I offer them the required tools to achieve their goals. Marketing and Sales management, Property Evaluation, Excellent Communication Skills , Crisis Management, Training Real Estate agents. Creating Chain divisions for companies and Business Centers Development . Competition analysts, Commercial Awareness Excellent P.R.and business profile. Maintaining a strong portfolio. Analytical skills with ability to assess data and form recommendations. Confident in dealing with colleagues, clients and companies.

close icon
avatar icon
Maria Mentaki Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

My name is Maria Mentaki. I was born and raised in the area of Papagou. I am a graduate of Bolton University, Ba business administration. For the last 10 years I have been active in the real estate sector. For the last 4 years I am among the most successful agents, both in our office and in RE/MAX Nationwide. The possibility of contact with the people that this profession offers, is something that fills me with joy and fullness.

close icon
avatar icon
Stavros Koukouvinis Sales Associate RE/MAX Properties Investment

My RE/MAX Story

We work daily with my team to exceed expectations and create positive memories to our customers. We not only want satisfied customers, but clients fascinated by our services for their future recommendations and repeated cooperation.

close icon
avatar icon
Mixalis Giannakakis Sales Associate RE/MAX Creative 2

My RE/MAX Story

My name is Giannakakis Michalis and I was born in 1974 in Athens. In 1988 I moved to Rethymno after my studies I work professionally in our city. Although my studies were in a different subject, socializing with people, understanding their needs and meeting them have led me to the field of sales for the last 21 years in various fields. My collaboration with the largest real estate network of RE / MAX gives me the opportunity to make a career and be a member of one of the best teams in the most difficult and demanding area of Real Estate.

close icon
avatar icon
Eutixis Pantelakis Sales Associate RE/MAX Fidelity Brokers

My RE/MAX Story

Born in Athens on 1987, I have my wife and 3 kids, and they are the reason I’m working hard so I can take care of. On 2017 I took the decision to work with something that always intrigued me, and finally I can be honest, express my opinion, use my previous professional and educational knowledge and I have people that are getting satisfied with my results. The network of RE/MAX was my only option of choice for my real estate career and mostly because of what I knew for the company from abroad. I happened to find myself in the central office of Syntagma, RE/MAX Fidelity Brokers and to meet people, friends, colleagues, professionals and learn first hand how the largest real estate network of the world works. I have the honor within few years only to be included in the first places among the best, which pleases me because I’m seeing how my hard work is finally getting the rewarded and recognized which definitely motivates me to chase even more… Our limit is only the sky…

close icon
avatar icon
Giorgos Kaimaktsis Sales Associate RE/MAX Gold

My RE/MAX Story

My name is Kaimaktsis Georgios I was born in 1981 and I live in Thessaloniki. I have been active in the field of Real Estate since July 2016 where I joined the office of RE/MAX Gold. The real estate industry is familiar to me due to my 15 years of professional activity as a maintenance - installer of elevators. My experience and knowledge in the field in combination with the continuous training provided by RE/MAX Greece and my office, helped me to distinguish myself among very valuable partners. Together with my wife Eleni Giannouli for a few years now we have created our own team with the aim of better service to our customers .

close icon
avatar icon
Ria Efthymiou Sales Associate RE/MAX Plus

My RE/MAX Story

Ονομάζομαι Σωτηρία Ευθυμίου και η 20ετής εμπειρία μου στον τραπεζικό τομέα (διεύθυνση στεγαστικών δανείων, τμήμα real estate) υπηρετεί σήμερα με τον πιο αξιόπιστο και έγκυρο τρόπο τις ανάγκες της κτηματομεσιτικής αγοράς. Με εξειδίκευση στην ορθή εκτίμηση της εμπορικής αξίας των ακινήτων σας, ειδικά στις περιοχές των νοτίων προαστίων του Νομού Αττικής, αλλά και του ευρύτερου λεκανοπεδίου, εγγυώμαι με επαγγελματισμό και ευθύνη την ταχύτερη και αποδοτικότερη διαμεσολάβηση για την αγορά, πώληση και εν γένει διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας.

close icon
avatar icon
Fani Ioannidou Sales Associate RE/MAX Today

My RE/MAX Story

Fani was born and raised in Thessaloniki. She graduated from Aristotle University of Thessaloniki's department of History and Archaeology. She is currently involved in real estate as a counselor, utilizing her vast experience in retail and wholesale trade of shoes. Impassioned with her work field, she offers a high quality customer service.

close icon
avatar icon
Christodoulos Maounis Sales Associate RE/MAX Prime

My RE/MAX Story

Γεννήθηκε στην Παροικία της Πάρου το 1969. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Σπούδασε λογιστικά και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάζεται ως μάγειρας σε Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό. Διετέλεσε Πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και Πρόεδρος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πάρου, επί σειρά ετών. Είναι Γενικός Γραμματέας στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου- Αντιπάρου, Ταμίας στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου, Μέλος στην Επιτροπή Διαβούλευσης, Μέλος στη Σχολική Επιτροπή και στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ονοματοδοσίας της Παροικίας. Μέλος του Ιστορικού Αρχείου της Πάρου. Αρθρογραφεί με δύο μόνιμες στήλες στην τοπική εφημερίδα «Φωνή της Πάρου». Ασχολείται με τη μαγειρική, τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις θεαμάτων, καθώς και Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας. Είναι παντρεμένος με Νίνα Κοντού και έχουν μια κόρη την Ιωάννα-Μαρία.

close icon
avatar icon
Christos Deliaroudis Sales Associate RE/MAX Welcome

My RE/MAX Story

I was born in Thessaloniki in 1989. I studied at the Department of Topographic and Geoinformatics of the School of Engineering of the International University of Greece and immediately after graduation I started working as a Surveying Engineer. Having gained experience in large projects throughout Greece, I then focused on providing services as a freelancer. So I had the opportunity to understand the needs of customers for trust, consistency and integrity regarding their real estate properties. Having now the maturity and experience in the industry, I started in January 2019 my collaboration with the office of RE / MAX Welcome, where with continuous training and support I had a steady upward course that led to the award with the Executive Award for 2020.

close icon
avatar icon
Stelios Pouregkas Sales Associate RE/MAX Specialists

My RE/MAX Story

Υπηρετώ στο χώρο των πωλήσεων και της επικοινωνίας από το 1986 από διάφορες θέσεις και βαθμίδες, με πολλές ώρες εξακουλουθητικής εκπαίδευσης στο μάρκετινγκ στην επικοινωνία στην ψυχολογία και στο risk management, Μετά από πολλά χρόνια στην χρηματοασφαλιστική βιομηχανία, με πεδίο δράσης στην Κεντρική Ελλάδα, με καταμετρημένη αύξηση στα παραγωγικά αποτελέσματα και επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Το 2015 βρέθηκα στην Κρήτη αναλαμβάνοντας την εμπορική διεύθυνση ενός καταξιωμένου τεχνικού και κατασκευαστικού ομίλου με παρουσία και δραστηριότητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Το 2019 γνώρισα τον Θοδωρή Πολυράκη και τον ακολούθησα στο ξεκίνημα του νέου γραφείου της RE/MAX Specialists στα Χανιά. Δεν χρειαζόταν συστάσεις για την εταιρία, την οποία την γνώριζα απ΄τις πρώτες μέρες που άρχισε να αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Μετά από την βασική εκπαίδευση, ακολουθώντας το σύστημα της RE/MAX και την εφαρμογή όλων των εργαλείων που διαθέτει, κατάφερα να βραβευτώ την χρονιά του 2020 ανάμεσα στους 10 καλύτερους συνεργάτες της εταιρίας. Στόχος μου είναι, η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει αρχές και αξίες επικεντρωμένες στον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να Στεγάσουν Ασφαλώς τα Ονειρά τους!!!