Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 100τ.μ. - Σκάλα Ποταμιάς, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 183000 €

Οικιστικό - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Ποταμιάς

183,000 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Ποταμιάς

ID: 231331028-22

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2017

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-16425 - Θάσος Σκάλα Ποταμιάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένος συγκρότημα κατοικιών ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 3 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένος το 2017 και διαθέτει θέρμανση σόμπα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα - Τιμή: 183.000 € (Κωδικός γραφείου 231331028-22) Πωλείται συγκρότημα τριών κατοικιών σε αγροτεμάχιο 2500τμ. στην Σκάλα Ποταμιάς, στη θάσο. Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, 700μ από την παραλία Golden Beach και 250 μέτρα από τα σουπερμάρκετ και τα μαγαζιά του χωριού.
Αποτελείται από μια πέτρινη κατοικία , εμβαδόν 36 τ.μ., με σαλοκουζινα , ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, από μια ξύλινη κατοικία 30 τ.μ. με ένα δωμάτιο , ένα μπάνιο και εξωτερική κουζίνα και από μια τρίτη κατοικία με ένα δωμάτιο με κουζίνα και ένα μπάνιο. Όλες οι κατοικίες έχουν δίκες τους βεράντες και πωλούνται πλήρες επιπλωμένες και εξοπλισμένες.
Ο κήπος έχει ελαιόδεντρα και καρποφόρα δέντρα όπως συκιές, αχλαδιές, κερασιές, λωτούς κ.α. , είναι όμορφα διαμορφωμένος και έχει περίφραξη.
Το ακίνητο είναι ιδανικό είτε για εξοχικό, είτε για επένδυση, αφού οι τρεις κατοικίες μπορούν εύκολα να ενοικιαστούν χωριστά η ως μονάδα. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Διαμπερές

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Σόμπα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.