Πώληση Διαμέρισμα 73τ.μ. - Σκάλα Ποταμιάς, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 245000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Ποταμιάς

245,000 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Ποταμιάς

ID: 231791004-66

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

73

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 60-1-15909 - Θάσος Σκάλα Ποταμιάς ΣΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 73.68 τ.μ. σε οικόπεδο 695 τ.μ. μόνο 40 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2008 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια - Τιμή: 245.000 € (Κωδικός γραφείου 231791004-66) Διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου εμβαδού 73,68 τ.μ. με οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 58,77τ.μ. σε συγκρότημα κατοικιών μπροστά στην θάλασσα στην Σκάλα Ποταμιάς Θάσου. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία μπροστά σε οργανωμένη και μη παραλία με κρυστάλλινα νερά. Διαθέτει αύλειο χώρο αποκλειστικής χρήσης στην πλευρά του δρόμου και στην πλευρά της θάλασσας με barbecue εντός του οικισμού. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας με τραπεζαρία, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Είναι σε άριστη κατάσταση, με πλαστικά-συνθετικά κουφώματα, πλακάκια, 3 κλιματιστικά και μπόιλερ για ζεστό νερό χρήσης. Διαθέτει ακόμη, συρόμενες σίτες παντού, διπλά τζάμια, σύνδεση στο ίντερνετ και τέντες. Η διακόσμηση του διαμερίσματος προσφέρει στον επισκέπτη μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα καθώς είναι φωτεινό, έχει ανοιχτωσιά και θέα σε βουνό και θάλασσα. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν τόσο την ηρεμία των διακοπών όσο και την εύκολη πρόσβαση σε ταβέρνες, καφετέριες και Market καθώς βρίσκονται δίπλα στην κατοικία και μπροστά στην θάλασσα.
Το συγκρότημα κατασκευάστηκε το 2008 και έχει γίνει ανακαίνιση το 2022. Το διαμέρισμα πωλείται επιπλωμένο και δεν πληρώνει κοινόχρηστα.
Η απόσταση από την θάλασσα είναι μόλις 40 μέτρα, από αεροδρόμιο 37,8 χλμ. και από την πρωτεύουσα του νησιού 12,5 χλμ.
Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Διαμπερές

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.