Πώληση Διαμέρισμα 81τ.μ. - Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 155000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

155,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

ID: 231571026-79

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

81

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός ακινήτου: 107-2667 - Θεσσαλονίκη  Χαριλάου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον ημιώροφο συνολικής επιφάνειας 81 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, άνετο ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο.
Η ριζική ανακαίνιση του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2024 και έχει γίνει αντικατάσταση ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης έχει περαστεί ψευδοροφή με κρυφούς φωτισμούς στο μεγαλύτερο μέρος του διαμερίσματος. 
Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο και προεγκατάσταση για A/C, κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες, πατώματα από πλακάκι και  πόρτα θωρακισμένη. Υπάρχει μια μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα στο ένα υπνοδωμάτιο και ακόμα μια ντουλάπα η οποία διαθέτει αναμονή για πλυντήριο ρούχων και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Υπάρχει επίσης και προεγκατάσταση για συναγερμό.
Είναι προσόψεως και διαμπερές, αρκετά φωτεινό κατά την διάρκεια της ημέρας με ένα μπροστινό μπαλκόνι και δύο από την πίσω πλευρά που είναι τα υπνοδωμάτια. 
Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή περιοχή, δίπλα από τον άξονα της 25ης Μαρτίου με άμεση πρόσβαση σε αγορές, καταστήματα και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση. 
 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.