Πώληση Μεζονέτα 93τ.μ. - Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 280000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

280,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

ID: 231571017-63

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

93

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2013 – ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ.στον 6ο όροφο και Σοφίτα. Σε πολύ κεντρικό σημείο στη Χαριλάου με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, πλατεία, αγορά κλπ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο, WC. Η είσοδος είναι από τον 6ο όροφο, που βρίσκεται η Σαλοκουζίνα με διαμπερή διαρρύθμιση, έχοντας μπαλκόνια μπρος πίσω, καθώς και WC με ντουζιέρα. Μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι, για όμορφες χαλαρωτικές στιγμές τις ωραίες βραδιές του καλοκαιριού, μόνοι ή με τους φίλους σας. Στο επάνω μέρος έχουμε το 2ο δωμάτιο με λουτρό, και τεράστιο μπροστινό μπαλκόνι. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, parking, αποθήκη, διπλά τζάμια. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι, ζευγάρι με ένα παιδί. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.