Πώληση Αγροτεμάχιο 6088τ.μ. - Βρύσες, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 39000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Πλατανιάς, Βρύσες

39,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Βρύσες

ID: 231671015-226

Τετραγωνικά Μέτρα

6088

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists Chania στην περιοχή του δήμου Πλατανιά αγροτεμάχιο με συνολικό εμβαδόν 6088τ.μ.

Tο ακίνητο συγκεκριμένα βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Βρύσες Κυδωνίας του δήμου Πλατανιά, είναι ποτιστικό, ελαφρώς επικλινές, έχει 74 πολύ καλά συντηρημένα και σε πλήρη παραγωγή ελαιόδεντρα, όπως επίσης και διάφορα άλλα οπωροφόρα δέντρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του αγροτεμαχίου υπάρχει μια οικία - αποθήκη (που χρήζει νομιμοποίησης) σε αρκετά καλή κατάσταση.
Tο αγροτεμάχιο βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ από το κέντρο τού χωριού Βρύσες Κυδωνίας, 5 χλμ από οργανωμένες της περιοχής παραλίες και 4 χλμ από τον κόμβο του βορείου οδικού άξονα Κρήτης με αποτέλεσμα την εύκολη και γρήγορη μετάβαση σε αρκετούς προορισμούς

Οι Βρύσες Κυδωνίας απέχουν 3 χλμ από το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά, 14 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων, 25 χλμ από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης και 21 χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να το δείτε από κοντά:
Πλατσακης Νίκος - 6987050294
Σύμβουλος ακινήτων
RE/MAX Specialists


Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.