Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 31τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

75,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991001-165

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

31

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 1-189
• Γρόττα, Χώρα, Νάξος
• Συνολική επιφάνεια: 31,25 τ.μ.

Πωλείται γκαρσονιέρα 31,25 τ.μ. στην γραφική περιοχή της Γρόττας, στη Χώρα της Νάξου.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ισόγειο και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο.
Χρήζει ανακαίνισης, προσφέροντας σας την δυνατότητα να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
Η γκαρσονιέρα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε ήσυχη γειτονιά, κοντά στην παραλία και το Λιμάνι της Νάξου και σε όλα τα καταστήματα, εστιατόρια, αξιοθέατα και υπηρεσίες του νησιού. Απέχει από το Λιμάνι της Νάξου μόλις 400 μέτρα και από το Αεροδρόμιο της Νάξου 2,5 χλμ.
Αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για μια ιδιωτική κατοικία ή μια επένδυση προς αξιοποίηση της ιδιοκτησίας για μίσθωση. Με μια ισχυρή ζήτηση από την αγορά ενοικίων στην περιοχή, αυτό το ακίνητο υπόσχεται μια σταθερή ροή εσόδων από ενοίκια για έμπειρους επενδυτές. Επιπλέον, η δυνατότητα μελλοντικής ανατίμησής του το καθιστά ελκυστική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/dmVkiGmcM2qAmqGk9

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.