Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 25τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

120,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991005-27

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

25

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

Καλώς ήρθατε σε αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο στούντιο που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, λίγα βήματα μακριά από την παλιά πόλη της Νάξου, το κάστρο και το λιμάνι. Αυτός ο άνετος χώρος προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και άνεσης, σε κοντινή απόσταση από όλα τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα μπαρ της πόλης της Νάξου, καθώς και την εμβληματική Πορτάρα.

Εκτός από τις ανέσεις του στούντιο, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα έχουν πρόσβαση στην κοινή βεράντα του κτιρίου, όπου μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το λιμάνι. Οι πρόσφατες ανακαινίσεις, συμπεριλαμβανομένων των νέων κουφωμάτων και του κλιματισμού, εξασφαλίζουν ένα γαλήνιο και άνετο περιβάλλον, ακόμη και τις πολυσύχναστες μέρες του καλοκαιριού. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το γοητευτικό στούντιο στην καρδιά της Νάξου, που προσφέρει άνεση και ηρεμία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.