Πώληση Επιχείρηση 72τ.μ. - Μαράθι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Ακρωτήρι, Μαράθι

50,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Μαράθι

ID: 231671003-568

Τετραγωνικά Μέτρα

72

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται σε συγκρότημα καταλυμάτων τουριστική επιχείρηση στο Μαράθι με μικρό ενοίκιο. Αποτελείται από δύο μονόχωρες πολυτελείς γκαρσονιέρες η μία ισογείου  επιφάνειας 35 τ.μ. με θέα θάλασσα στο Μαράθι και η δεύτερη 1ου ορόφου 37τμ. Οι γκαρσονιέρες είναι πλήρως ανακαινισμένες το 2022 και είναι σε άριστη κατάσταση, αφού είναι ολοκαίνουριες. Η καθεμία αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα καθιστικό και υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και βεράντα. Διαθέτουν Α/C, ηλιακό θερμοσίφωνα κουφώματα αλουμινίου με σίτες, μεγάλη τζαμαρία με θέα θάλασσα. Είναι πλήρως επιπλωμένες με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές  ψυγείο, φουρνάκι, πλυντήριο, και μικροσυσκευές καφετιέρα, εσπρεσιέρα, βραστήρα, φρυγανιέρα και όλα τα είδη κουζίνας. Απέχει 100 μέτρα από την παραλία.

Το Μαράθι βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της χερσονήσου Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης, 16 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Μια φανταστική θάλασσα με κρυστάλλινα νερά και δύο παραλίες όπου δεν πιάνει ποτέ κύμα. Οι ταβέρνες και τα καφέ δίπλα στην θάλασσα με θέα τις απέναντι ακτές του κόλπου της Σούδας και τα Λευκά Όρη των Χανίων. Οι παραλίες στο Μαράθι είναι υπέροχες. Είναι δύο και χωρίζονται από την προβλήτα του μικρού λιμανιού. Καμία από τις δύο δεν υπερισχύει έναντι της άλλης. Είναι αμμουδερές, οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.