Πώληση Βίλα 300τ.μ. - Μαράθι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 2350000 €

Βίλα - Πώληση - Ακρωτήρι, Μαράθι

2,350,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Μαράθι

ID: 231671023-161

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

1ος

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική βίλα 300τ.μ. κατασκευής του 2008 στη περιοχή του Ακρωτηρίου. Είναι κατάλληλη για τους λάτρεις της ησυχίας, της γαλήνης, της πολυτέλειας, με απεριόριστη θέα θάλασσα με ιδιωτική παραλία. Πρόκειται για μία εξαιρετική βίλα η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο 6000τμ. και είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιπλωμένη και διακοσμημένη με υπέροχο γούστο και λεπτομέρεια.

Αποτελείται από μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλα παράθυρα και αίθριο, μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, μεγάλο ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, το οποίο συνορεύει με μεγάλες βεράντες με μία υπαίθρια σκεπαστή τραπεζαρία.

Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο (master ) με ιδιωτικό μπάνιο.

Ανεβαίνοντας στο πρώτο όροφο συναντάμε ακόμη 3 πολυτελή υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα με ένα μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι.

Στο τρίτο επίπεδο της βίλας που είναι κάτω από το ισόγειο υπάρχει σάουνα, χαμάμ και ντους ατμού/υδρομασάζ, ένα μικρό γυμναστήριο και βοηθητικό χώρο, που οδηγεί σε κήπους με γκαζόν.

Στη βίλα υπάρχει επίσης ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με ανεξάρτητη είσοδο, που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μια μικρή κουζίνα.

Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι εκπληκτικός και πάρα πολύ εντυπωσιακός. Η ιδιωτική πισίνα προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, δίπλα στους καταπράσινους κήπους , που είναι γεμάτοι δέντρα και εποχικά φυτά. Υπάρχει χώρος με πέτρινες εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, μεγάλο χώρο για εξωτερικά μεγάλα τραπέζια με καλούς φίλους και σκεπαστή πέργκολα.

Η βίλλα προσφέρεται για τουριστική επένδυση καθώς διαθέτει άδεια ΕΟΤ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: Μαριάννα Γυπάκη, 6995786611, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 130.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 6

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.