Πώληση Διαμέρισμα 80τ.μ. - Νέα Πέραμος, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 205000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Πέραμος

205,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Πέραμος

ID: 231331017-45

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2022

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 20-1-13552 - Ελευθερές Νέα Πέραμος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2022 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, αποθήκη , σοφίτα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα - Τιμή: 205.000 € (Κωδικός γραφείου 231331017-45) Υπέροχα duplex διαμερίσματα στη Νέα Πέραμο Καβάλας.
Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών υπό κατασκευή. Η τοποθεσία του έργου και η ποιότητα των οικοδομικών υλικών που χρησιμοποιούνται από τον κύριο του έργου ανταποκρίνονται πλήρως στο καθεστώς της premium οικίας . Το συγκρότημα αποτελείται από δώδεκα διαμερίσματα δύο τύπων σε μοντέρνο στυλ με λειτουργική διαρρύθμιση, διακριτικές λακωνικές προσόψεις ζεστών αποχρώσεων, καλλιτεχνικό φωτισμό και διαμορφωμένο προαύλιο χώρο.
Το συγκρότημα βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και τον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Νέας Περάμου, με πολλά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και παραδοσιακές ταβέρνες, κοινωνικές εγκαταστάσεις. Γήπεδα τένις και σούπερ μάρκετ βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση. Περιγραφή:
Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 2ο όροφο, το οποίο διαθέτει ένα μεγάλο master room. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια, τα οποία αποτελούν ιδανική lounge zone.
Χαρακτηριστικά:
Το συνολικό εμβαδόν είναι 80 τ.μ. καθαρά είναι 73 τ.μ. Το εμβαδόν του 1ου ορόφου είναι 43 τ.μ. και του 2ου ορόφου είναι 30 τ.μ. Η εσωτερική διακόσμηση είναι δυνατή σε συμφωνία με τον μελλοντικό ιδιοκτήτη. Τα κουφώματα θα είναι πλαστικά με διπλά τζάμια με σίτες. Θα γίνει εγκατάσταση συστήματος ψύξης-θέρμανσης και πόρτα ασφαλείας.
Αποστάσεις:
Θάλασσα - 700 μ.
Κέντρο Νέας Περάμου – 500 μ.
Αμμόλοφοι - 2 χλμ.
Καβάλα - 15 χλμ. Η Νέα Πέραμος απέχει μία ώρα οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και τρεις ώρες οδικώς από τη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.
Εξαιρετική προσφορά στην αγορά ακινήτων, ιδανική ως επένδυση, αλλά και για μόνιμη κατοικία ή αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Αποθήκη

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.