Πώληση Μεζονέτα 60τ.μ. - Νέα Πέραμος, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Πέραμος

170,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Πέραμος

ID: 231411028-38

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-13331 - Ελευθερές Νέα Πέραμος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει θέα σε αδιάφορο, κουφώματα αδιάφορο, - Τιμή: 170.000 € (Κωδικός γραφείου 231411028-38) Προς πώληση νεόδμητη οροφομεζονέτα 60τ.μ.με αυτόνομη είσοδο στη Νέα Πέραμο, Καβάλας.
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και δυο μπάνια. Βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών σχεδιασμένο με σύγχρονες γραμμές και καθαρές φόρμες, που δίνουν μία αίσθηση μοντέρνας αρχιτεκτονικής ενώ ταυτόχρονα, οι συνδυασμοί υλικών και χρωμάτων δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα. Η κατοικία θα παραδοθεί βαμμένη με πλακάκια κουφώματα και με τα είδη υγιεινής  στα δύο μπάνια. Ο εξωτερικός χώρος θα διαμορφωθεί με έμφαση στην άνεση και την εναρμονισμένη με τις κατοικίες αισθητική. Η Νέα Πέραμος διαθέτει ελεύθερη είσοδο σε εκπληκτικές παραλίες, πεζοδρόμους, μοναδικές ταβέρνες και τα πάντα εύκαιρα: φαγητό και καφέ, με πόδια έξω ή μέσα στο κύμα και μια πλήρης αγορά σε μικρογραφία.
Αποστάσεις:
Από τη θάλασσα:900μ.
Από την Καβάλα: 12χλμ.
Από Αεροδρόμιο: 40χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.