Πώληση Μονοκατοικία 166τ.μ. - Παλαιό Τσιφλίκι, Καβάλα

Ζητούμενη τιμή: 680000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Καβάλα, Παλαιό Τσιφλίκι

680,000 €

Ν. Καβάλας, Καβάλα, Παλαιό Τσιφλίκι

ID: 231331030-7

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

166

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2022

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-14641 - Καβάλα Παλαιό Τσιφλίκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 166 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 680.000 € (Κωδικός γραφείου 231331030-7) Πωλείται μονοκατοικία 166τμ στο Παληό Καβάλας 30 μέτρα από την υπέροχη παραλία.
Αποτελείται από τρείς ορόφους, στο ισόγειο βρίσκουμε έναν ενιαίο χώρο σαλόνι – κουζίνα, τζάκι, αποθήκη, wc και μία βεράντα. Το ισόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα.
Στον πρώτο όροφο βρίσκουμε ένα άνετο σαλόνι , μία κουζίνα ,τζάκι  και ακόμη ένα άνετο μπαλκόνι. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια , ένα μπάνιο και ένα μπαλκόνι με θέα στη γαλάζια θάλασσα.
Το ακίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση , το πάτωμα αποτελείται από πλακάκι και λαμινειτ, έχει τέντες , σίτες σε κάθε παράθυρο και πόρτα, πάρκινγκ, μπόιλερ και για ψύξη έχει κλιματισμό.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.