Πώληση Βίλα 210τ.μ. - Παλαιό Τσιφλίκι, Καβάλα

Ζητούμενη τιμή: 950000 €

Βίλα - Πώληση - Καβάλα, Παλαιό Τσιφλίκι

950,000 €

Ν. Καβάλας, Καβάλα, Παλαιό Τσιφλίκι

ID: 231411003-14

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

210

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-13897 - Καβάλα Παλαιό Τσιφλίκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. σε οικόπεδο 1050 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1987 και ανακαινίστηκε το 2016. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 40000 μέτρα - Τιμή: 950.000 € (Κωδικός γραφείου 231411003-14) Πωλείται μοναδική διώροφη μονοκατοικία 189τ.μ. σε οικόπεδο 1.050τ.μ.στο Παληό Καβάλας.
Στο ισόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος δύο επίπεδων ο οποίος αποτελείται από τρία σαλόνια διακοσμημένα το καθένα με ιδιαίτερο ύφος και χρώμα και την τραπεζαρία. Στον ίδιο χώρο υπάρχει κλειστού τύπου κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, με αίθριο με θέα στον κήπο και ένα άνετο υπνοδωμάτιο. Ο πρώτος όροφος συνδέεται με εσωτερική σκάλα και αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Η μονοκατοικία διαθέτει επίσης υπόγειο 80 τ.μ., βεράντες, μπαλκόνια, ιδιωτικό Parking, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, BBQ, αυτόματο πότισμα και όλοι οι χώροι είναι φωτεινοί και διακοσμημένοι με τρόπο ώστε να αποπνέουν ένα αίσθημα καλαισθησίας και ηρεμίας. Εξωτερικά περιβάλλεται από έναν υπέροχο κήπο με ποικιλία δέντρων και θάμνων, με απεριόριστη θέα στη θάλασσα από την οποία απέχει μόλις 200 μέτρα.
Πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση είτε για ιδιοκατοίκηση, είτε για επένδυση καθώς έχει μόνιμα εξαιρετικές βαθμολογίες στα booking sites. Ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον δόμησης στο οικόπεδο.
Αποστάσεις: Από την θάλασσα: 200μ.
Από την Καβάλα: 10χλμ.
Από το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος: 40χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.