Πώληση Μονοκατοικία 145τ.μ. - Νέα Ηρακλίτσα, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 415000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

415,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

ID: 231411028-34

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

145

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-13835 - Ελευθερές Νέα Ηρακλίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 145 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 12000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 42000 μέτρα - Τιμή: 415.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-212) Προς πώληση μονοκατοικία 145τ.μ. σε οικόπεδο 200τ.μ. στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.
 ισόγειος χώρος είναι ανεξάρτητος με απευθείας πρόσβαση στον κήπο και αποτελείται από μία κουζίνα, ένα ευρύχωρο σαλόνι σε ενιαίο χώρο, μπάνιο και αποθήκη. Ο πρώτος όροφος ενώνεται με εσωτερική σκάλα και διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο ενώ στα μπαλκόνια του ορόφου έχει γίνει επέκταση της κατοικίας δημιουργώντας άνεση χώρου.
Διαθέτει κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, δύο αποθήκες, δυο θέσεις parking και εξωτερική. Ο κήπος του σπιτιού είναι διαμορφωμένος στο πίσω μέρος, με πέτρα, barbeque, τέντες και έπιπλα. Η κατοικία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κύρια κατοικία ή εξοχική καθώς βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικό δρόμο.
Η Νέα Ηρακλείτσα, είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Καβάλας που συγκεντρώνει πλήθος παραθεριστών την καλοκαιρινή περίοδο. Στη Νέα Ηρακλείτσα θα βρείτε αμμώδεις παραλίες, αλλά και πιο γραφικά κολπάκια ανάμεσα σε βράχους με πεντακάθαρα νερά. Κατά μήκος του έχει υπέροχες ακτές με παραλιακά καφέ και ταβερνάκια για όλες τις προτιμήσεις.
Σε μικρή απόσταση βρίσκονται οι Αμμόλοφοι Καβάλας με τις εξωτικές παραλίες.
Υπάρχει συχνή συγκοινωνία τόσο με Νέα Πέραμο και Παληό όσο και με τη πόλη
Αποστάσεις:
Θάλασσα -300μ.
Καβάλα-12χλμ.
Αεροδρόμιο-42χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.