Πώληση Μονοκατοικία 198τ.μ. - Νέα Ηρακλίτσα, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 780000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

780,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα

ID: 231411028-12

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

198

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-15016 - Ελευθερές Νέα Ηρακλίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 198 τ.μ. σε οικόπεδο 940 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2002 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, BBQ, σοφίτα απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από χωριό 1100 μέτρα - Τιμή: 780.000 € (Κωδικός γραφείου 231411028-12) Προς πώληση μονοκατοικία 198τ.μ. σε οικόπεδο 940 τ.μ. στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.
Πρόκειται για μια εξαιρετική κατοικία η οποία αποτελείται από τρία επίπεδα και σοφίτα. Το ισόγειο 81τ.μ διαθέτει αυτόνομη είσοδο, έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, δύο αποθήκες και μπορεί να αξιοποιηθεί και ως ξεχωριστό διαμέρισμα. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, εμβαδού 68τ.μ., μέσω εσωτερικής μαρμάρινης σκάλας βρισκόμαστε στο σαλόνι της κατοικίας το οποίο είναι άνετο και φωτεινό, με μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα. Στο ίδιο επίπεδο επίσης υπάρχει μια κουζίνα κλειστού τύπου, τραπεζαρία και ένα μεγάλο μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο 50τ.μ. συναντούμε τα τρία πολύ άνετα υπνοδωμάτια και ένα καθιστικό . Η λεπτομέρεια και η πολυτέλεια στην κατασκευή της μονοκατοικίας είναι κάτι που την χαρακτηρίζει, καθώς διαθέτει κλειστό γκαράζ με ηλεκτρική γκαραζόπορτα, κουφώματα pvc, δάπεδα επενδυμένα με μάρμαρο και πλακάκι, κλιματιστικά για ψύξη και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.
Η εξωτερική διαμόρφωση του σπιτιού είναι πανέμορφη, με ανισόπεδα παρτέρια, χώρο barbeque με τραπεζαρία και ελαιόδεντρα στον περιβάλλοντα χώρο. Η εντυπωσιακή θέα και η ελάχιστη απόσταση από την παραλία συμπληρώνουν την μοναδικότητα της κατοικίας.
Αποστάσεις:
Από την θάλασσα: 500μ.
Από την Νέα Πέραμο: 1,5χλμ.
Από την Νέα Ηρακλείτσα: 1,1χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Μπάνιο

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.