Πώληση Διαμέρισμα 46τ.μ. - Παραλία Οφρυνίου, Ορφανό

Ζητούμενη τιμή: 102500 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ορφανό, Παραλία Οφρυνίου

102,500 €

Ν. Καβάλας, Ορφανό, Παραλία Οφρυνίου

ID: 231191001-137

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

46

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-14432 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 46.60 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2023 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από πόλη 65000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 85000 μέτρα - Τιμή: 102.500 € (Κωδικός γραφείου 231191001-137) «Οικισμός Σειρήνες Β»

MAX VALUE 6% RETURN

Σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της Παραλίας Οφρυνίου-Costa Ofrynio, κατασκευάζεται ο νέος οικισμός «Σειρήνες Β». Μοναδικές κατοικίες σχεδιασμένες με αρμονία και απλότητα, που συνδυάζουν άψογα την άνεση με την πολυτέλεια. Ο οικισμός διαθέτει όλα τα κατάλληλα χαρακτηριστικά προκειμένου να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας: σύγχρονες, ίσιες γραμμές και μεταλλικές λεπτομέρειες, πάνω σε έναν άκρως μοντέρνο καμβά.Η εξαιρετική τοποθεσία και το καλαίσθητο design καθιστούν τις κατοικίες στο «Σειρήνες Β» ιδανική επιλογή, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.

Το συγκρότημα αποτελείται από:
• 8 κατοικίες ισογείου από 31,77 τ.μ. έως 33 τ.μ., αποτελούμενες από 1 σαλοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.
• 4 κατοικίες ορόφου με πατάρι από 46,6 έως 58,33 τ.μ., αποτελούμενες από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια
• 4 κατοικίες ορόφου με σοφίτα από 46,6 έως 58,33 τ.μ., αποτελούμενες από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 αποθήκη.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού:
Σειρήνες 2: 30/7/2024
Σειρήνες 6: 30/12/2024
After Sales – Property Management
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση

Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
MAX VALUE 6% RETURN


Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.