Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 128τ.μ. - Παραλία Οφρυνίου, Ορφανό

Ζητούμενη τιμή: 500000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ορφανό, Παραλία Οφρυνίου

500,000 €

Ν. Καβάλας, Ορφανό, Παραλία Οφρυνίου

ID: 231191001-49

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

128

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-15868 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητος συγκρότημα κατοικιών 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 128.88 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένος το 2024 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 65000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 85000 μέτρα - Τιμή: 500.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-49) Οικισμός Marina Sea View

MAX VALUE 6% RETURN

Ο νέος οικισμός Μαρίνα Sea View στην Παραλία Οφρυνίου ξεπερνά κάθε προσδοκία! Αποτελείται από 8 υπερπολυτελείς κατοικίες, πραγματικά μια ανάσα από την θάλασσα. Το μοναδικό αυτό συγκρότημα κατοικιών συνδυάζει την κομψότητα με τον σύγχρονο σχεδιασμό, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό. Κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη με ιδιαίτερη φροντίδα, δημιουργώντας έτσι μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν την φωτεινότητα να εισχωρήσει σε όλους τους χώρους, ενώ παράλληλα το έντονο στοιχείο της πέτρας που κυριαρχεί εναρμονίζει απόλυτα τον οικισμό στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Ο καταπράσινος εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να προσφέρεται για ξέγνοιαστες προσωπικές στιγμές με τους αγαπημένους σας, καθώς ατενίζετε το απέραντο γαλάζιο του Costa Ofrynio. Μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν μια ειδυλλιακή εικόνα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Ο οικισμός αποτελείται από:
• 2 Διώροφες Κατοικίες 157,23τ.μ, που αποτελούνται από 1 σαλόνι, 1 κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 1 Master υπνοδωματιο και 4 μπάνια.
• 6 Τριώροφες Κατοικίες με σοφίτα 128,88τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 1 Master υπνοδωματιο, 3 μπάνια και αποθήκη.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού:30/12/2025

After Sales – Property Management
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD


MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση
Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
MAX VALUE 6% RETURN

Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου.Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Διαμπερές

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.