Πώληση Επιχείρηση 100τ.μ. - Κέντρο, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 35000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Ρέθυμνο, Κέντρο

35,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Κέντρο

ID: 231661019-125

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Σε έναν από τους πιο δημοφιλής και πολυσύχναστους δρόμους της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, διατίθεται προς πώληση επιχείρηση εστίασης συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ.

Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις . Διαθέτει έναν ενιαίο εσωτερικό χώρο ο οποίος διαθέτει τέσσερα τραπεζοκαθίσματα, καθώς και δύο τουαλέτες. Ο εξωτερικός χώρος της επιχείρησης διαθέτει πάγκους και έχει χωρητικότητα για πέντε τραπεζοκαθίσματα.  Η γωνιακή της θέση προσφέρει ευκολία πρόσβασης και μεγαλύτερη έκθεση σε περαστικούς και τουρίστες, ενώ η εξαιρετική τοποθεσία της εγγυάται υψηλή ορατότητα και σταθερή πελατεία.

Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο προσφέρει την ιδανική συνδυαστική λύση για εκείνους που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες μιας δυναμικής και συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς, καθώς το ακίνητο μπορεί να μετατραπεί σε καφέ, εστιατόριο μπαρ ή minimarket.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.