Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1181τ.μ. - Χωρδάκι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 44000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Χωρδάκι

44,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Χωρδάκι

ID: 231671051-56

Τετραγωνικά Μέτρα

1181

Νέα αποκλειστική ανάθεση από τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists.

Ανακαλύψτε το ιδανικό οικόπεδο για να υλοποιήσετε το όνειρό σας πάνω σε ένα καταπληκτικό κομμάτι γης, με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα στο Χωρδάκι (Ρυζόσκλοκο) λίγα μόλις λεπτά από την διάσημη παραλία Σειτάν Λιμάνι. Η θέα στη θάλασσα είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο πλεονέκτημα του οικοπέδου, προσφέροντας μια ατελείωτη ηρεμία και μια ζωντανή εικόνα του ορίζοντα που μπορεί κανείς να απολαύσει κάθε μέρα. Το ακίνητο είναι ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ με δυνατότητα δόμησης 400τ.μ. για κατοικία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:
- Εμβαδόν: 1180,81τ.μ., με δυνατότητα κατασκευής έως 400 τ.μ., προσφέροντας μεγάλο περιθώριο για την ανέγερση της κατοικίας ή του επενδυτικού σας έργου.
- **Θέα: Ανεμπόδιστη και μαγευτική θέα στη θάλασσα, ιδανική για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ:
Η δημοφιλής παραλία Σειτάν Λιμάνι είναι μόλις λίγα λεπτά οδικώς (850μ.) και οι άλλες αμμώδεις παραλίες και ανέσεις της περιοχής είναι όλες εύκολα προσβάσιμες. Η πόλη των Χανίων απέχει 20χλμ. Το ακίνητο βρίσκεται σε εύκολη πρόσβαση από το διεθνές αεροδρόμιο μόλις 6χλμ, και 10 χλμ από το λιμάνι της Σούδας, καθώς το αεροδρόμιο των Χανίων απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

**Επενδυτική Ευκαιρία:
Ένα σπάνιο κομμάτι γης που προσφέρει απίστευτες δυνατότητες για επενδυτική ανάπτυξη, όπως την κατασκευή γκαρσονιερών ή διαμερισμάτων που θα αξιοποιούν την μοναδική θέα προς τη θάλασσα, αυξάνοντας την αξία και την ελκυστικότητα τους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό κομμάτι γης με την μαγευτική θέα στη θάλασσα, την οποία θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή επιθυμία προβολής, επικοινωνήστε με τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη.


- Τηλέφωνο: +306980918999
- Email: tzagkarakis.real@gmail.com

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό κομάτι γης με την μαγευτική θέα στη θάλασα, την οποία θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.