Πώληση Μονοκατοικία 120τ.μ. - Χωρδάκι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Χωρδάκι

65,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Χωρδάκι

ID: 231671046-12

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

1968

Όροφος

Ισόγειο

Από την ομάδα της RE/MAX Specialists Chania και την Αμαλία Καλογριδάκη,

ΠΩΛΕΙΤΑΙ παλιά παραδοσιακή μονοκατοικία 120 τ.μ. εντός οικισμού στο χωριό Χωρδάκι, Ακρωτηρίου, σε γωνιακό οικόπεδο ~600 τ.μ. με υπόλοιπο δόμησης 80 τ.μ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε αυτό το επενδυτικό ακίνητο σε μία από τις πιο ανερχόμενες περιοχές βορειοανατολικά της πόλης των Χανίων λόγω της εγγύτητάς του στο αεροδρόμιο, την πολεμική αεροπορία, την ΝΑΤΟϊκή βάση, την κωμόπολη των Κουνουπιδιανών, το μοναδικό ιδιωτικό σχολείο του νομού, καθώς και τις παγκοσμίως πολυβραβευμένες παραλίες. Το ακίνητο αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους εργάζονται στις πολυπληθείς επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δήμου Ακρωτηρίου (στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι αεροδρομίου, τουριστικοί πράκτορες κλπ).

Η μονοκατοικία αυτή χρήζει ολικής ανακαίνισης και μπορεί να αποτελέσει μόνιμη κατοικία ή και επενδυτικό ακίνητο προς βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια ενοικίαση. Η υπάρχουσα οικία είναι χτισμένη στο κέντρο γωνιακού οικοπέδου εξασφαλίζοντας έτσι άνεση και ιδιωτικότητα. Περιβάλλεται από κληματαριά και διαθέτει θέα προς την θάλασσα από πιθανή ανέγερση ορόφου. Αποτελείται από τους εξής μεγάλους χώρους: κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη.

Η τιμή της ως έχει είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ στα €73.000! Υπάρχει αρχιτεκτονική μελέτη ανακαίνισης και η δυνατότητα να πωληθεί πλήρως ανακαινισμένη για τους ενδιαφερόμενους έναντι άλλου τιμήματος.

Το Χωρδάκι είναι ένα αμφιθεατρικό χωριό σε υψόμετρο 240 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, της δημοτικής ενότητας Ακρωτηρίου του δήμου Χανίων, σε απόσταση περίπου 25 λεπτά οδήγησης από το κέντρο της πόλης. Το χωριό αποτελείται κυρίως από μόνιμες οικίες με φιλόξενους κατοίκους, και τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο τουριστικός προορισμός καθώς αποτελεί πέρασμα για όσους επισκέπτονται τα Σεϊτάν Λιμάνια, μία από τις πλέον ξακουστές παραλίες της Ελλάδας.

Καλέστε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και υπόδειξη. Amalia Kalogridakis Coast to Coast Realty Group - A RE/MAX Specialist Chania Team Tel. +30 6948222586

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.