Πώληση Διαμέρισμα 90τ.μ. - Λενταριανά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Λενταριανά

180,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Λενταριανά

ID: 231671003-567

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 3άρι διαμέρισμα 90τ.μ, 1ου ορόφου, στα Λενταριανά.

Το διαμέρισμα είναι ανεξάρτητο σε διπλοκατοικια με δικό του κήπο περίπου 50τμ. στο οικόπεδο της οικοδομής και εξωτερική μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στο διαμέρισμα. Υπάρχει κοινόχρηστος χώρο για πάρκινγκ δίπλα στο σπίτι για πολλά αυτοκίνητα. Το διαμέρισμα είναι 25 ετών με ανακαίνιση το 2004 σε καλή κατάσταση και πολύ φωτεινό. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα-μεγάλο σαλόνι με μεγάλη τζαμαρία από την οποία η θέα προς τη θάλασσα και την πόλη είναι ανεμπόδιστη και μεγάλη βεράντα με πέργκολα. Επίσης, έχει ένα μπάνιο με ντουζιέρα και 2 άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και παράθυρα.

Διαθέτει θέρμανση καλοριφέρ πετρελαίου με δικό του λέβητα, ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, κουφώματα λευκά αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, 2 αποθήκες και πατάρι. Η οροφή είναι ταράτσα μπετόν και από πάνω κεραμίδια.

Τα Λενταριανά είναι συνοικία της πόλης των Χανίων και βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης χτισμένη σε μικρό ύψωμα. Απέχει από το κέντρο μόλις 1.500 μέτρα και υπάρχει συχνή συγκοινωνία με αστικό λεωφορείο, η στάση του οποίου βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από το σπίτι.

Επικοινωνήστε τώρα στο: 6943731703 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.