Πώληση Διαμέρισμα 111τ.μ. - Λενταριανά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Λενταριανά

160,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Λενταριανά

ID: 231671002-286

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

111

Έτος Κατασκευής

1959

Όροφος

1ος

Αποκλειστικά απ την RE/MAX Specialists κ Pouregas Team: Οροφοδιαμέρισμα 111τμ σε ήσυχη περιοχή του Αι Γιάννη. Βρίσκεται στον 1ο όροφο διπλοκατοικίας και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και ο διάδρομος που οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια. Υπάρχει δυνατότητα και για τρίτο ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή. Διαθέτη ηλιακό θερμοσίφωνο, air condition στην σαλονοκουζίνα και σε κάθε υπνοδωμάτιο. Επίσης η θέρμανση είναι αυτόνομη με τζακόσομπα, η οποία είναι συνδεμένη με τα σώματα καλοριφέρ. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα προς τα Λευκά Όρη και στον ίδιο χώρο υπάρχει και μία αποθήκη. Στο οικόπεδο της διπλοκατοικίας υπάρχει και μία θέση πάρκινγκ. Καθ ύψος της οικοδομής υπάρχει υπολειπόμενη δόμηση δύο ορόφων από 38τμ ο κάθε όροφος. Στο διαμέρισμα ανήκει ο τρίτος μελλοντικός όροφος 38τμ. τα οποία έχουν υπολογιστεί στην τιμή πώλησης του διαμερίσματος. Η απόσταση από την πόλη των Χανίων είναι στα 1,5 χλμ. Είναι ιδανικό για μόνιμη κατοικία ή για εμπορική εκμετάλλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Στέλιος Πουρέγκας Τηλ. 6977309436 - RE/MAX Specialists - Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 140.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.