Πώληση Μεζονέτα 188τ.μ. - Κέντρο, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 660000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Καλαμαριά, Κέντρο

660,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Κέντρο

ID: 231571017-235

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

188

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2562 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 188 τ.μ. στον 6ο και 7ο όροφο. Η μεζονέτα έχει πολύ προσεγμένη διαρρύθμιση, βασισμένη σε αρχιτεκτονική μελέτη. Πρόκειται για μία μοναδική κατασκευή εξαιρετικής αισθητικής που διακρίνεται για την ποιότητα και τον σχεδιασμό της. Προσεγμένη ενεργειακά για ελάχιστο κόστος θέρμανσης / ψύξης. Κύριος προσανατολισμός Νοτιοανατολικός. Γωνιακή και διαμπερής. Θέα άπλετη μέχρι το αεροδρόμιο από την μπροστινή πλευρά και βλέπουμε το λιμάνι από την πίσω πλευρά. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της περιοχής με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε Πλατεία, πάρκα, αγορά, σχολεία, μέσα Μαζικής μεταφοράς, Λεωφορεία. Συνολικά αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, WC. Η κύρια είσοδος είναι από τον 6ο όροφο, εκεί βρίσκονται ένα μεγάλο σαλόνι με διπλό ύψος φωτεινό και εντυπωσιακό, η κουζίνα βρίσκεται σε ένα τμήμα του χώρου χωροθετημένη πολύ σωστά λειτουργικά και αισθητικά, ένα μεγάλο δωμάτιο με δικό του λουτρό (MASTER) και ένα WC. Μπαλκόνια μπρος πίσω. Μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη της οικοδομής για να τη διαμορφώστε όπως θέλετε, ώστε να περνάτε ευχάριστα, όπως σας αρέσει, μόνοι ή με φίκους τα υπέροχα απογεύματα ή και τα βράδια απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Στο επάνω επίπεδο (7ο όροφος τελευταίος) υπάρχουν τρία άνετα δωμάτια, και λουτρό. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και επίσης διαθέτει: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+ Κέλυφος θερμοπρόσοψης, υψηλών προδιαγραφών Πρόσβαση ΑΜΕΑ Ανελκυστήρα Θέρμανση ατομική με φυσικό αέριο, σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Αποθήκες στο υπόγειο Εξώπορτα ασφαλείας - θωρακισμένη Μπαλκονόπορτες και παράθυρα αλουμινίου, ενεργειακά με Διπλά τζάμια Εντοιχιζόμενες ντουλάπες Προεγκατάσταση για κλιματιστικά Θέση στάθμευσης καθορισμένη στην πυλωτή.

Η οικοδομή βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.