Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 52τ.μ. - Κέντρο, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 165000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Καλαμαριά, Κέντρο

165,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Κέντρο

ID: 231571017-181

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

52

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2288 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α+ διαμέρισμα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 52 τ.μ. στον 1ο, όροφο (40 τ.μ. καθαρά). Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Απέχει από στάση του μετρό λιγότερο από 500 μέτρα. Πολύ κοντά στην Κεντρική αγορά της Καλαμαριάς, σε στάσεις Λεωφορείου, σε πάρκα, δίπλα στον Πεζόδρομο της Καλαμαριάς. Άνετη πρόσβαση σε όλα με τα πόδια. Διαμπερές, με Ανοιχτωσιά που δεν κλείνεται. Νοτιοδυτικός ο προσανατολισμός της κύρια όψης. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Α+ Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, είναι διαμπερές, αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και επιπλέον διαθέτει, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, διπλά τζάμια, αποθήκη. πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, σε κάθε δωμάτιο, Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια που λειτουργεί με αντλία θερμότητας. Αντλία θερμότητας και για την ψύξη. Προεγκατάσταση για σύστημα συναγερμού Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Μπάνιο

Αποθήκη

Φοιτητική κατοικία

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.