Πώληση Μεζονέτα 191τ.μ. - Κέντρο, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Καλαμαριά, Κέντρο

220,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Κέντρο

ID: 231571017-228

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

191

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

9ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2554 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή μεζονέτα συνολικής επιφάνειας έως 191,17 τ.μ. στον 8ο , και 9ο όροφο. Σε πολύ κεντρικό σημείο της Καλαμαριάς, με άπλετη θέα έως το λιμάνι. Η μεζονέτα έχει πολύ προσεγμένη διαρρύθμιση, βασισμένη σε αρχιτεκτονική μελέτη. Πρόκειται για μία μοναδική κατασκευή που διακρίνεται για την ποιότητα και τον σχεδιασμό της. Προσεγμένη ενεργειακά για ελάχιστο κόστος θέρμανσης / ψύξης. Κύριος προσανατολισμός Νοτιοανατολικός. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της περιοχής με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε Πλατεία, πάρκα, αγορά, σχολεία, μέσα Μαζικής μεταφοράς, Λεωφορεία. Συνολικά αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, WC. Αν το επιθυμείτε μπορεί ο χώρος της κουζίνας να γίνει και 4ο δωμάτιο. Η είσοδος είναι από τον 8ο όροφο, εκεί βρίσκονται ένα μεγάλο σαλόνι με διπλό ύψος φωτεινό και εντυπωσιακό, ξεχωριστή κουζίνα ένα μεγάλο δωμάτιο με δικό του λουτρό (MASTER) και ένα WC. Μπαλκόνια μπρος πίσω. Μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη της οικοδομής για να τη διαμορφώστε όπως θέλετε, ώστε να περνάτε ευχάριστα, όπως σας αρέσει, μόνοι ή με φίκους τα υπέροχα απογεύματα ή και τα βράδια. Στο επάνω επίπεδο (8ο όροφος τελευταίος) υπάρχουν δύο άνετα δωμάτια, το κάθε ένα έχει το δικό του μπαλκόνι, λουτρό και ένας χώρος για γραφείο, αναγνωστήριο. Υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο διαμέρισμα και από τα δύο επίπεδα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Μαζί με την μεζονέτα ο κατασκευαστής προσφέρει και ένα στούντιο 22 τ.μ. στον 10ο όροφο με αποκλειστική πρόσβαση και χρήση στην ταράτσα, με δική του ξεχωριστή είσοδο. Το στούντιο αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο και λουτρό.

Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και επίσης διαθέτει: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+ Κέλυφος θερμοπρόσοψης, υψηλών προδιαγραφών Πρόσβαση ΑΜΕΑ Ανελκυστήρα Θέρμανση ατομική με φυσικό αέριο, σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Αποθήκες στο υπόγειο Εξώπορτα ασφαλείας - θωρακισμένη Μπαλκονόπορτες και παράθυρα αλουμινίου, ενεργειακά με Διπλά τζάμια Εντοιχιζόμενες ντουλάπες Προεγκατάσταση για κλιματιστικά Συναγερμό Θέση στάθμευσης καθορισμένη στην πυλωτή.

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά το διαμέρισμα γκαρσονιέρα του 1ου ορόφου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.