Πώληση Μεζονέτα 100τ.μ. - Ηγουμενίτσα, Ν. Θεσπρωτίας

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ν. Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα

220,000 €

Ν. Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα

ID: 231541017-1

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

1ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ RE/MAX DIRECT. Πωλείται στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, μεζονέτα 100 τ.μ. στο κέντρο της πόλης με απεριόριστη θέα στην θάλασσα και στον ανοιχτό ορίζοντα. Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο της μεζονέτας είναι στο ισόγειο της οικοδομής. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού με κουζίνα και τραπεζαρία καθώς και ένα μπάνιο. Από τον χώρο του σαλονιού υπάρχει πρόσβαση στο εξωτερικό χώρο του κήπου, περίπου 10 τ.μ. Το δεύτερο επίπεδο της μεζονέτας είναι στον Α όροφο και συνδέεται με εσωτερική στριφογυριστή ξύλινη σκάλα. Ο Α όροφος αποτελείται από τρεις χώρους δωματίων, οπού χρησιμοποιούνται ως υπνοδωμάτια, κάθε δωμάτιο έχει μπαλκονόπορτα με πρόσβαση στον εξώστη και απεριόριστη θέα στην θάλασσα. Επίσης στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο.
Η μεζονέτα διαθέτει διπλά κουφώματα αλουμινίου με σίτες και θερμοσίφωνα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με κεντρικό λέβητα πετρελαίου. Η οικοδομή είναι δις γωνιακή, 4 όψεων, φωτεινή με δυτικό προσανατολισμό. Επίσης υπάρχουν δικαιώματα στην αέρινη στήλη της οικοδομής. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον σχολείων, νηπιαγωγείων και σε σουπερμάρκετ.
Τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά καθώς και η θέση του το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη, όσο για εξοχική κατοικία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θυροτηλεόραση

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κέντρο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Πρόσοψης

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Γωνιακό

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.