Πώληση Διαμέρισμα 87τ.μ. - Ηγουμενίτσα, Ν. Θεσπρωτίας

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ν. Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα

270,000 €

Ν. Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσα

ID: 231541004-110

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

87

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

4ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ RE/MAX DIRECT. Πωλείται διαμέρισμα 4ου ορόφου (ρετιρέ) σε πολυκατοικία με απεριόριστη θεά στην θάλασσα. Επίσης πωλείται το δώμα αυτού, όπου βρίσκεται στον 5ο όροφο, κλειστό πάρκινγκ δυο θέσεων και ανοιχτός χώρος στάθμευσης μίας θέσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και η θεά του μοναδική και απεριόριστη ως προς την θάλασσα και την πόλη. Το διαμέρισμα αποτελείται από τους εξής χώρους : σαλόνι, τραπεζαρία, ξεχωριστός χώρος κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα πωλείται επιπλωμένο καθώς και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Όλα τα έπιπλα καθώς και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι καινούργια. Είναι διαμπερές και φωτεινό.

Το διαμέρισμα διαθέτει διπλά ηλεκτρικά κουφώματα αλουμινίου με σίτες, τέντες, ηλιακό και θερμοσίφωνα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ατομικό λέβητα πετρελαίου. Το πάτωμα είναι ξύλινο παρκέ αρίστης κατάστασης.

Το δώμα έχει πρόσβαση με το ασανσέρ. Έχει γίνει μόνωση στην πλάκα και έχει τοποθετηθεί πλακάκι, Έχει κατασκευαστεί νέο στέγαστρο για υπαίθριο σαλόνι.

Υπάρχει αποθήκη περίπου 4 τ.μ. στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου η πρόσβαση του γίνεται μέσω του ασανσέρ ή του κλιμακοστασίου.

Ο κλειστός χώρος στάθμευσης χωράει 2 αυτοκίνητα και έχει ηλεκτρική γκραραζόπορτα. Έχει τοποθετηθεί πλάκα πεζοδρομίου για την προστασία των ελαστικών του αυτοκινήτου. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος για αποθήκη.

Τέλος υπάρχει ένας ακόμα χώρος στάθμευσης, ο οποίος είναι ανοιχτός και βρίσκεται στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Η πολυκατοικία είναι, 2 όψεων, φωτεινή με δυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον σχολείων, νηπιαγωγείων και σε σουπερμάρκετ. Τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά καθώς και η θέση του το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη, όσο για εξοχική κατοικία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Θυροτηλεόραση

Αποθήκη

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κέντρο

Ρετιρέ

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Γωνιακό

Ανελκυστήρας

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Δίκτυο Τηλεφώνου

Ανακαινισμένο

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

Δορυφορική κεραία

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.