Πώληση Διαμέρισμα 110τ.μ. - Αγία Σοφία, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 595000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Αγία Σοφία

595,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Αγία Σοφία

ID: 231571010-213

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 92-2523

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ

Στο καλύτερο σημείο της πόλης, στο υπέροχο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πωλείται υπερπολυτελές ακίνητο, 2ου υπερυψωμένου ορόφου, 110 τ.μ.

Είναι πλήρως ανακαινισμένο και έχουν χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα και ποιοτικά υλικά. Μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία και ενιαία σαλοκουζίνα με νησίδα και μπάνιο με ειδικά διαμορφωνομένη αποθήκη για πλυντήριο ρούχων. Τρία υπνοδωμάτια: ένα master δωμάτιο με δικό του μπάνιο και μεγάλη ντουλάπα, ένα κύριο δωμάτιο με ντουλάπα και boudoir καθώς και ένα ακόμα δωμάτιο με συρόμενη γυάλινη πόρτα, ιδανικός χώρος γραφείου. Το μικρό και το μεγάλο μπάνιο διαθέτουν παράθυρα εξασφαλίζοντας φυσικό εξαερισμό.
Το ακίνητο διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι επί κεντρικής οδού του κέντρου με μπαλκονόπορτα τόσο από το σαλόνι όσο και από την κουζίνα. Είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό. Υπάρχει μπαλκόνι και στην πίσω πλευρά του ακινήτου με πρόσβαση και από τα δύο υπνοδωμάτια. Υπάρχει θερμοπρόσοψη και στις δυο όψεις στου ακινήτου. Θερμομονωτικά κουφώματα με ηλεκτρικά ρολά και πλισέ σίτες. Θωρακισμένη εξώπορτα και ξύλινες μασίφ minimal καμαρόπορτες με αλουμινένια κάσα Σύστημα συναγερμού, εγκατάσταση καλωδίωσης δικτύων με Rack Δάπεδο γρανίτης. Ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό και κουρτινιέρες. Ιταλική κουζίνα. Τρία κλιματιστικά, ένα 24BTU και δύο 12ΒΤU στα υπνοδωμάτια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η επίπλωση του ακινήτου καθώς και οι ηλεκτρικές συσκευές. Καινούριες εγκαταστάσεις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές και θέρμανσης. Δεν υπάρχουν σκαλιά εισόδου (εύκολη πρόσβαση). Η πρόσβαση στην παραλιακή είναι άμεση, μόλις στα 50 μέτρα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.