Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 47τ.μ. - Αγία Σοφία, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 114000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Αγία Σοφία

114,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Αγία Σοφία

ID: 231571018-37

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

47

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου 100-1890 - Προς πώληση ανακαινισμένη, επιπλωμένη γκαρσονιέρα με δύο χώρους και μπάνιο, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ανατολικά. Η επιφάνειά του ανέρχεται στα 47 τ.μ. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας με ανελκυστήρα η οποία κατασκευάστηκε το 1970.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει θέρμανση/ψύξη με κλιματισμό, συνθετικά κουφώματα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπα, A/C και διπλά τζάμια. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα σπίτι στο Κέντρο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση από φοιτητή-τρια ή ζευγάρι, καθώς και για επένδυση με εκτιμώμενο ετήσιο ενοίκιο 5000€ στη μακροχρόνια μίσθωση. Στην ίδια πολυκατοικία διατίθεται και δεύτερο διαμέρισμα ανάλογων προδιαγραφών, μικρότερο, 33τμ στις 91000€. Θα δωθούν με όλο τον εξοπλισμό όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, παρέχοντας μηδενικό κόστος επίπλωσης και μετακόμισης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.