Πώληση Βίλα 83τ.μ. - Πλάκα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 415000 €

Βίλα - Πώληση - Νάξος, Πλάκα

415,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Πλάκα

ID: 231991003-45

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

83

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Κωδικός ακινήτου : 2-178 • Πλάκα, Νάξος • Επιφάνεια κατοικίας 83 τ.μ. με 250 τ.μ. ιδιωτικό κήπο

Βιώστε την απόλυτη εμπειρία της ζωής στο νησί επενδύοντας σε αυτή την μοναδική βίλα συνολικής επιφάνειας 83 τ.μ. με 250 τ.μ. ιδιωτικού κήπου, στην παραλία της Πλάκας. Αυτή η πολυτελής κατοικία περιλαμβάνει 2 ορόφους (ισόγειο και πρώτο όροφο). Το ισόγειο αποτελείται από το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, καθιστικό ενιαίο με μία κουζίνα και μία αποθήκη ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει άλλο ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και βεράντα. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από τον κήπο (250 τ.μ.), την ιδιωτική πισίνα (8x3) και την εξωτερική κουζίνα, προσφέροντας, έτσι, τον τέλειο χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ήρεμο και ειδυλλιακό περιβάλλον. Σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 150μ. από την παραλία της Πλάκας, παρέχει εύκολη πρόσβαση στις παρθένες ακτές του νησιού αλλά και στην πληθώρα εστιατορίων κατά μήκος της παραλίας. Η πολυτελής κατοικία απέχει 6,3 χλμ. από το Λιμάνι της Νάξου και 3,5 χλμ. από το αεροδρόμιο της Νάξου.

Αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για ένα εποχικό καταφύγιο, μια ιδιωτική κατοικία ή μια επένδυση. Με μια ισχυρή ζήτηση από την αγορά ενοικίων στην περιοχή, αυτό το ακίνητο υπόσχεται μια σταθερή ροή εσόδων από ενοίκια για έμπειρους επενδυτές. Επιπλέον, η δυνατότητα μελλοντικής ανατίμησής του το καθιστά ελκυστική μακροπρόθεσμη επένδυση.

*Η περιγραφή αφορά την κατοικία C.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/xDRqXYzT5uY2FFWo6

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.