Πώληση Βίλα 136τ.μ. - Πλάκα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 695000 €

Βίλα - Πώληση - Νάξος, Πλάκα

695,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Πλάκα

ID: 231991003-43

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

136

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2024

Κωδικός ακινήτου : 2-174 • Πλάκα, Νάξος • Κατοικία συνολικής επιφάνειας 136 τ.μ.(υπό κατασκευή)

Παρουσιάζοντας μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία στη Νάξο. Αυτό το ευρύχωρο κατάλυμα των 136 τ.μ, διαθέτει προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη, με το υπόγειο να αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, το ισόγειο να προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και w/c, και ο πρώτος όροφος να φιλοξενεί ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο εξωτερικός χώρος συμπεριλαμβάνει ιδιωτική πισίνα και κήπο, προσφέροντας τον τέλειο χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ήρεμο περιβάλλον.

Η κατασκευή είναι εξαιρετικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια αποπνέει κομψότητα και νεωτερισμό.

Σε βολική τοποθεσία, 2,8 χλμ. από το αεροδρόμιο της Νάξου και 4,5 χλμ. από τη Χώρα της Νάξου και το λιμάνι, αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για ένα εποχικό καταφύγιο, μια ιδιωτική κατοικία ή μια επένδυση.

Με μια ισχυρή ζήτηση από την αγορά ενοικίων στην περιοχή, αυτό το ακίνητο υπόσχεται μια σταθερή ροή εσόδων από ενοίκια για έμπειρους επενδυτές. Επιπλέον, η δυνατότητα μελλοντικής ανατίμησής του το καθιστά ελκυστική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να προσθέσετε ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία : https://maps.app.goo.gl/ogNBRYYpcNYW6crM9

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.