Πώληση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 76000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

76,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671051-50

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

1998

Αποκλειστικά από τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists!

Διατίθεται προς πώληση δίχωρο διαμέρισμα 50 τ.μ. στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Στην καρδιά της πόλης, ένας χώρος που αποτελεί ιδανική ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ευκαιρία. Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης, προσφέροντας ωστόσο απεριόριστες δυνατότητες για ανάπτυξη και εξατομίκευση. Σε εξαιρετική τοποθεσία, αυτό το διαμέρισμα αντιπροσωπεύει την ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε μια καλή προοπτική επένδυσης στον τομέα του ακινήτου.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου: - Επιφάνεια: 50 τ.μ. - Ισόγειο - Δίχωρο διαμέρισμα - Αλουμινένια κουφώματα

Επενδυτικά Πλάνα: Η αξιόλογη θέση του το καθιστούν ιδανικό για μετασχηματισμό/ανακαίνιση σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση (airbnb, booking) ή σε ένα καινοτόμο επαγγελματικό χώρο, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση στην επένδυση από την πρώτη στιγμή.

Πληροφορίες Τοποθεσίας:
Το ακίνητο βρίσκεται σε μία από τις πιο επιθυμητές περιοχές της πόλης, στην περιοχή του Κουμ Καπι (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου) περιβάλλεται από εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία κτλ.

Η τιμή είναι πραγματικά ανταγωνιστική για την περιοχή και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το ακίνητο, καθώς και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ. Πάρτε μέρος σε αυτήν την μοναδική επενδυτική αφετηρία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε +306980918999 (viber και whats App) tzagkarakis.real@gmail.com @tzagkarakis.real@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.