Πώληση Μονοκατοικία 250τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 650000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

650,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-117

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

250

Έτος Κατασκευής

1928

Όροφος

1ος

Αποκλειστικά από RE/MAX Specialists, Ένα μεγαλοπρεπές κτίριο δύο ορόφων, κατασκευασμένο το 1928 ως αρχοντική κατοικία, πωλείται στη καρδιά της πόλης των Χανίων. Βρίσκεται σε μία όμορφη γειτονιά γεμάτη νεοκλασικά κτίρια που δεσπόζουν επιβλητικά το ένα δίπλα στο άλλο. Το κτίριο που χρίζει ανακαίνισης (εσωτερικά και εξωτερικά) , διατηρεί τη μεγαλοπρέπεια και την αρχοντιά που αποπνέει μια τόσο ιστορική κατοικία. Θα μπορούσε εκτός από κατοικία να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξενοδοχείο.

Η μονοκατοικία αυτή είναι συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 275 τ.μ. Οι δύο είσοδοι της κατοικίας, καθιστούν αυτόνομο τον κάθε όροφο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατοικηθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Το ισόγειο είναι 130τμ. και αποτελείται από χώρο υποδοχής και 4 συνολικά χώρους εκ των οποίων είναι ένα μεγάλο σαλόνι, 1 κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αρχιτεκτονικής της εποχής με πανύψηλα δωμάτια και ζωγραφιστά ταβάνια.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μία κουζίνα ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα μπορεί να γίνει σαλόνι. Διαθέτει μία μεγάλη βεράντα 48τμ με όμορφη θέα . Η μονοκατοικία διαθέτει περιμετρική αυλή και εξωτερικό κτίσμα 2 επιπέδων συνολικού εμβαδου 40τμ. που μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθητικός χώρος ή ως αυτόνομος. Η αυλή του είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εύκολη και κλασική διαρρύθμιση επιτρέπει την χρήση του ακινήτου είτε ως κατοικία είτε ως επαγγελματική στέγη. Κυρίως ενδείκνυται για ξενοδοχείο πόλης, (Βoutique Ηotel, Hostel) καφέ ή εστιατόριο, βιβλιοθήκη, ινστιτούτο αισθητικής - spa, ιατρικό κέντρο και κάθε τύπου γραφεία. Η στάθμευση αυτοκινήτου γίνεται σε δημόσιο χώρο στάθμευσης. Για περισσότερες πληροφορίες: Μαριάννα Γυπάκη 6995786611 /RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με πάνω από 130.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Δ

Μπάνιο

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ρετιρέ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.