Πώληση Βίλα 350τ.μ. - Ελείοι-Προνοί, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 620000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

620,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

ID: 231771002-98

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

350

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Εξαίρετη Βίλα επιφάνειας 350 τ.μ. με μοντέρνα αρχιτεκτονική και σύγχρονο σχεδιασμό σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 726,94 τ.μ. στον Θηράμονα, Κεφαλονιάς.

Η Bίλα ανακαινίστηκε το 2023 και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο 181,38 τ.μ. αποτελείται από 3 Υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι, ομοίως ο όροφος 168,11 τ.μ. αποτελείται από 3 Υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι. Πρόκειται για ιδανική επιλογή διαμονής πολυμελούς οικογένειας καθώς ισόγειο και όροφος μπορούν να λειτουργήσουν ως διαμερίσματα αυτόνομα, ευρύχωρα.

Η ιδιοκτησία προσφέρει ιδιωτικότητα, ανέσεις και μεγάλες βεράντες, σκιασμένες με πέργκολες και πανοραμική θέα του απέραντου γαλάζιου και των γύρω κατάφυτων λόφων της περιοχής.

Ο εξωτερικός χώρος διακοσμείται από ένα εκτεταμένο κατάστρωμα πισίνας, σκεπαστή βεράντα με σαλόνι, κιόσκι barbecue με τραπεζαρία, σε περίοπτη θέση βρίσκεται η πισίνα και όλα μαζί συνθέτουν έναν οικείο χώρο αναψυχής και χαλάρωσης.

Η ιδιοκτησία αυτή προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου, αλλά και για μόνιμη κατοικία, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική περιοχή.

Τιμή: 620.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Τζάκι

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Δύο

Ανακαινισμένο

Κήπος

Πισίνα

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.