Πώληση Βίλα 248τ.μ. - Ελείοι-Προνοί, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 410000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

410,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ελείοι-Προνοί

ID: 231771007-343

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

248

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2009

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διώροφη ημιτελή βίλα με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 248,24 τ.μ. σε οικόπεδο 8.164,73 τ.μ. , εκτός οικισμού στο Ρατζακλί Κεφαλονιάς.

Αποτελείται από το υπόγειο των 84,83 τ.μ. το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειστό γκαράζ, βοηθητικός χώρος και αποθήκη με χώρο λεβητοστασίου. Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στο ισόγειο των 113,59 τ.μ. και στον πρώτο όροφο των 49,82 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη και ο πρώτος όροφος από υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Από τα μπαλκόνια του ισογείου και του ορόφου η θέα προς τη θάλασσα και το νησί της Ζακύνθου είναι πραγματικά μαγευτική.

Η βίλα βρίσκεται μέσα σε μεγάλο περιβάλλοντα χώρο όπου υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας, barbecue και μεγάλου κήπου.

Το Ρατζακλί είναι χωριό της νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα του νησιού, την Σκάλα και τον Κατελειό. Η παραλία που βρίσκεται πιο κοντά στο Ρατζακλί είναι τα Καμίνια, μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κεφαλονιάς με ολόχρυση άμμο και καταγάλανα νερά.

Η παραλία έχει θέα προς τη Ζάκυνθο και η άμμος της είναι ψιλή και ξανθή. Εκτείνεται σε μεγάλο μήκος, με ρηχά και σχετικά ζεστά νερά, όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ένα τμήμα της είναι οργανωμένο με ομπρέλες και ξαπλώστρες, υπάρχει όμως και πολύς ελεύθερος χώρος. Στην παραλία θα βρείτε ακόμα μια καντίνα και μερικές ταβέρνες που θα σας εξυπηρετήσουν.

Τα Καμίνια είναι μία από τις ακτές της Κεφαλονιάς που αποτελεί τόπο αναπαραγωγής της υπό εξαφάνιση θαλάσσιας χελώνας καρέτα – καρέτα (caretta caretta). Πάνω στην αμμουδιά θα βρείτε διάφορες σχετικές σημάνσεις. Ειδικά στην άκρη της μεγάλης παραλίας, στην ξεχωριστή αμμουδιά που ονομάζεται Μούντα είναι δυνατόν να δείτε τα χελωνάκια που σκάνε από τα αυγά τους και τρέχουν στο νερό!

Σε μικρή απόσταση από το ακίνητο θα βρείτε και άλλες παραλίες, την παραλία του Κατελειού, της Μούντας, της Σκάλας και του Πόρου που έχουν τιμηθεί τα τελευταία χρόνια με τη διάκριση της «Γαλάζιας Σημαίας για την Ευρώπη».

Τιμή: 410.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Αποθήκη

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Πισίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.