Ενοικίαση Μονοκατοικία 105τ.μ. - Καλαθάς, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 1100 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Καλαθάς

1,100 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Καλαθάς

ID: 231671050-12

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

105

Έτος Κατασκευής

1970

Ενοικιάζεται ανακαινισμένη πλήρως επιπλωμένη μονοκατοικία 105 τμ στον Καλαθά Χανίων με θέα θάλασσα σε οικόπεδο 900 μέτρων. Το σπίτι είναι ευρύχωρο με κλασικά έπιπλα. Στο σαλόνι υπάρχουν αναπαυτικοί καναπέδες, τζάκι, τραπεζαρία και μεγάλες μπαλκονόπετρες. Η κουζίνα είναι άνετη με μοντέρνα ντουλάπια και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Οι 2 κρεβατοκάμαρες είναι άνετες με εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει θέση στάθμευσης, κτιστή ψησταριά, πολύχρωμα λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα.

Στον Καλαθά θα βρείτε τρεις μικρές παραλίες με ψιλή χρυσή άμμο που χωρίζονται από μερικά βράχια. Σήμα κατατεθέν του Καλαθά είναι μία μικρή βραχονησίδα που απέχει μόλις 120 τ.μ. από την παραλία και μπορείτε πολύ εύκολα να την επισκεφτείτε κολυμπώντας. O Καλαθάς απέχει 9,7 χλμ. από το κέντρο των Χανίων και από το αεροδρόμιο του «Δασκαλογιάννη» 7,1 χλμ.

Για να κλείσετε ένα ραντεβού καλέστε στο 6977055139 ή 2821058833.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.