Ενοικίαση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Καλαθάς, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 500 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Καλαθάς

500 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Καλαθάς

ID: 231671023-231

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

1ος

Η RE/MAX Specialists Chania και η σύμβουλος ακινήτων Μαριάννα Γυπάκη, σας παρουσιάζουν σε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ Ανάθεση προς μακροχρόνια ενοικίαση,

Ένα εκπληκτικό και καλοσχεδιασμένο διαμέρισμα πρώτου ορόφου 60τ.μ.πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, σε μία από τις ωραιότερες περιοχές βορειοανατολικά των Χανίων, στο Καλαθά Ακρωτηρίου. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης . Πρόκειται για μια κατοικία ιδανική για ζευγάρι, μικρή οικογένεια, εργένη, ή φοιτητή μιας και η απόσταση από το Πολυτεχνείο είναι μόλις 2,5 χιλιόμετρα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κτίριο που αποτελείται από συνολικά 4 κατοικίες και διαθέτει ένα όμορφο και περιποιημένο κήπο και αυλή. Εσωτερικά διαθέτει σαλόνι- τραπεζαρία , κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ένα υπνοδωμάτιο και ένα άνετο μπάνιο. Η μεγάλη βεράντα του είναι εξοπλισμένη με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Διαθέτει παράλληλα τηλεόραση, κλιματισμό inverter και ηλιακό θερμοσίφωνα. Εχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.

Η κατοικία είναι διαθέσιμη από αρχές Οκτωβρίου και δίδεται μόνο για μακροχρόνια ενοικίαση. Βρίσκεται σε μία ήσυχη και ασφαλή περιοχή με όμορφες κατοικίες.

Η περιοχή του Καλαθά αποτελεί μία από τις καλύτερες οικιστικές περιοχές σε κοντινή απόσταση μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή συντονισμό ενός ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Φοιτητική κατοικία

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.