Πώληση Μονοκατοικία 120τ.μ. - Κάτω Λεχώνια, Αρτέμιδα

Ζητούμενη τιμή: 195000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αρτέμιδα, Κάτω Λεχώνια

195,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αρτέμιδα, Κάτω Λεχώνια

ID: 2309410015-1052

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

2017

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ρήγας Στύλας , μελος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομη.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας στη γραφική περιοχή της Αρτέμιδας στα Κάτω Λεχώνια, μια μοντέρνα και ευρύχωρη μονοκατοικία, ιδανική για όσους αναζητούν έναν άνετο και σύγχρονο χώρο διαβίωσης. Αυτή η κατοικία, με κωδικό ακινήτου 25306-9632, εκτείνεται σε μια συνολική επιφάνεια 120 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο σχεδόν 360 τ.μ και βρίσκεται στο ισόγειο, προσφέροντας ευκολία πρόσβασης και άνεση.

Κατασκευής το 2017, η κατοικία αυτή είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την λειτουργικότητα και την άνεση. Διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, ενσωματώνοντας την προσωπική ηρεμία και απομόνωση. Η σαλοκουζίνα, ευρύχωρη και φωτεινή, είναι ιδανική για στιγμές κοινωνικοποίησης και γαστρονομικών δημιουργιών. Τα μπάνια της κατοικίας είναι καλαίσθητα σχεδιασμένο, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση.

Στον εξοπλισμό της κατοικίας περιλαμβάνονται κορυφαίας ποιότητας ανέσεις, όπως ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πλακάκια στα πατώματα, θωρακισμένη πόρτα, τζάκι και κλιματιστικά. Ο χώρος εξωτερικά είναι εξίσου εντυπωσιακός, με τέντες, σίτες και διπλά τζάμια που εξασφαλίζουν άνεση και ησυχία. Η απεριόριστη θέα προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας και ανοιχτότητας, ενώ η απόσταση μόλις 400 μέτρων από τη θάλασσα εξασφαλίζει ότι η ομορφιά του παραθαλάσσιου τοπίου βρίσκεται πάντα σε κοντινή απόσταση.

Αυτή η μονοκατοικία στα Κάτω Λεχώνια αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια σύγχρονη και άνετη κατοικία, σε μια ήρεμη και γραφική περιοχή, κοντά στη θάλασσα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.