Πώληση Μεζονέτα 320τ.μ. - Κάτω Λεχώνια, Αρτέμιδα

Ζητούμενη τιμή: 529000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Αρτέμιδα, Κάτω Λεχώνια

529,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αρτέμιδα, Κάτω Λεχώνια

ID: 230941102-245

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

320

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της ομάδας Salillaris Team - Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα βίλα 320 τ.μ. κτισμένη σε 2.700 τ.μ. οικόπεδο στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων Μαγνησίας. Το ακίνητο αποτελείται από 2 επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα αρκετά ευρύχωρο σαλόνι όπου δεσπόζει ένα επιβλητικό μαρμάρινο τζάκι, μια ξεχωριστή κουζίνα η οποία κινείται σε μοντέρνα γραμμή, μια κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένες ντουλάπες και δικό της μπαλκονάκι και ένα μπάνιο. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα έχουμε 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες με πρόσβαση στο μπαλκόνι, μία walk in ντουλάπα - βεστιάριο και ένα αρκετά ευρύχωρο μπάνιο. Το μπαλκόνι προσφέρει ειδυλλιακή θέα σε βουνό και θάλασσα. Στο κάτω επίπεδο έχουμε έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνας με τζάκι, 3 κρεβατοκάμαρες με εντοιχισμένες ντουλάπες, μια αποθήκη και ένα μπάνιο. Τα 2 επίπεδα μπορούν να χωριστούν και να αυτονομηθούν σε 2 κύριες κατοικίες. Η θέρμανση του ακινήτου πραγματοποιείται μέσα λέβητα πετρελαίου, 2 μεγάλων τζακιών και κλιματιστικά για χειμώνα και καλοκαίρι.
Στον εξωτερικό χώρο έχουμε έναν υπέροχο κήπο με οπωροφόρα δέντρα και ελιές. Υπάρχει άπλετος χώρος για πάρκινγκ αρκετών αυτοκινήτων. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 1500 μέτρα από την παραλία και 1300 μέτρα από την πλατεία του χωριού. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του, η μοναδική του τοποθεσία και η δελεαστική του τιμή το καθιστούν ιδανική στεγαστική επιλογή είτε για κύρια κατοικία είτε για εξοχική. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επενδυτικό ακίνητο το οποίο μπορεί να ενοικιάζεται σε υψηλές τιμές σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας ενοικίασης. Θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τζάκι

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.