Ενοικίαση Διαμέρισμα 56τ.μ. - Αγία Τριάδα, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 450 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ηράκλειο, Αγία Τριάδα

450 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Αγία Τριάδα

ID: 231901006-215

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

56

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

2ος

Ενοικιάζεται εξαιρετικό 2,5αρι διαμέρισμα 2ου ορόφου ( χωρίς ασανσέρ ) συνολικής επιφάνειας 56 τ.μ. 1ης ενοικίασης μετά την ανακαίνιση σε πολύ κεντρική γειτονιά της πόλης του Ηρακλείου. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και με ηλεκτρικά εξοπλισμένο ( κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και 2 κλιματιστκά ). Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο + 1 βοηθητικό, ενιαία σαλόνι / κουζίνα, wc, μπαλκόνι, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και δικό του ρολόι ΔΕΗ. Διαθέτει δάπεδα από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών από καταστήματα, τράπεζες, στάσεις λεωφορείου και την Χανιώπορτα, κατάλληλο για φοιτητές και εργαζόμενους. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 694 7095 248, Μιχάλης Δασκαλάκης , Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Εθνικής Αντιστάσεως 6 Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.