Πώληση Μονοκατοικία 80τ.μ. - Σακτούρια, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 265000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λάμπη, Σακτούρια

265,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Σακτούρια

ID: 231521004-14

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

2002

Σπίτι προς πώληση στο χωριό Σακτούρια νομός Ρεθύμνης, 7 χιλιόμετρα από τη νότια ακτή της Κρήτης και την όμορφη ακτογραμμή της.

Αυτό το αυτόνομο σπίτι έχει μια προνομιακή τοποθεσία στο άνω όριο του χωριού, προσφέροντας τόσο ιδιωτικότητα όσο και υπέροχη θέα στο χωριό, τη γύρω ύπαιθρο και στο Λιβυκό Πέλαγος. Μέσα σε ένα οικόπεδο 1633τ.μ. το σπίτι καλύπτει 80τ.μ. σε ένα επίπεδο. Ο ρέον σχεδιασμός και η προσεκτική διαρρύθμιση με τα ψηλά ταβάνια επιτρέπουν στο φυσικό φως από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες να ενισχύσει τους χώρους διαβίωσης.

Διαθέτει μια μοντέρνα κουζίνα με εντοιχισμένες ντουλάπες και ηλεκτρικές συσκευές, ένα μπάνιο με γωνιακό ντους και πλυντήριο ρούχων, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα σε όλο τον τοίχο. Ο κύριος χώρος καθιστικού / τραπεζαρίας είναι ευρύχωρος με μια άνετη διάταξη καναπέδων και πολυθρόνες στη μία πλευρά.

Η κεντρική θέρμανση γίνεται με καύσιμο πετρέλαιο, επιπλέον μια ενεργειακά αποδοτική δανέζικη ξυλόσομπα προσδίδει στην ελάχιστη αισθητική. Ένα ξύλινο κατάστρωμα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και σκιάζεται από μια ξύλινη πέργκολα και πολύχρωμους θάμνους - ιδανικό για να απολαμβάνετε την ύπαιθρο και τα ηλιοβασιλέματα. Ο ηλιακός παρέχει ζεστό νερό με ηλεκτρική υποστήριξη.

Το οικόπεδο είναι αναβαθμισμένο με τοίχους αντιστήριξης μέχρι το δρόμο και στο πίσω μέρος του σπιτιού η γη μπορεί να διαμορφωθεί περαιτέρω. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για δύο οχήματα στην είσοδο του ακινήτου. Υπάρχει επιπλέον οικοδομικό επίδομα 320 τ.μ. που επιτρέπει την επέκταση εάν είναι επιθυμητό.

Το Ρέθυμνο απέχει 48 χιλιόμετρα, η Αγία Γαλήνη και το Σπήλι απέχουν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ οι πολυάριθμες παραλίες, όπως ο Άγιος Παύλος, η Τριόπετρα, η Λίσση, οι Λίγκρες, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση...

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.