Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 388τ.μ. - Σταμνοί, Επισκοπή

Ζητούμενη τιμή: 45000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Επισκοπή, Σταμνοί

45,000 €

Ν. Ηρακλείου, Επισκοπή, Σταμνοί

ID: 231901005-65

Τετραγωνικά Μέτρα

388

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη σύμβουλο ακινήτων Παναγιώτα Περιβολάρη και την RE/MAX Specialists❗

→Πωλείται αμφιθεατρικό οικόπεδο ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 388.07τ.μ. το οποίο βρίσκεται στους Σταμνούς Πεδιάδος, με απεριόριστή θέα στα Βουνά.

☑️Το ακίνητο έχει δυνατότητα δόμησης 233 τ.μ. Έχει μεγάλη πρόσοψη 22 μέτρα σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο ενώ δίπλα στο οικόπεδο υπάρχουν συνδέσεις νερού και ρεύματος.

☑️Το οικόπεδο είναι ΕΝΤΟΣ οικισμού.

☑️Αποτελεί ένα ακίνητο ιδανικό τόσο για ανέγερση ιδιωτικής κατοικίας, όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση.

❗Το χωριό Σταμνιοί βρίσκεται 17 χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης του Ηρακλείου και μόλις 7 χλμ. από το παραθαλάσσιο χωριό Γούρνες, στην ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου. Οι Σταμνιοί αποτελούν ημιορεινό πανέμορφο και γραφικό οικισμό σε υψόμετρο 290 μ.. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ο αρχαιότερος οικισμός της περιοχής με την ονομασία Ίσταμνος.

Στο χωριό αξίζει να περπατήσει κανείς στα γραφικά, πλακόστρωτα δρομάκια του με τα πετρόκτιστα σπίτια με τις ασβεστωμένες αυλές που περικλείονται από λουλούδια και να συναναστραφεί με τους φιλόξενους ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υπόδειξη του ακινήτου παρακαλώ καλέστε στο 6975990708 ,Παναγιώτα Περιβολάρη , Σύμβουλος Ακινήτων , RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.