Πώληση Μονοκατοικία 125τ.μ. - Σταμνοί, Επισκοπή

Ζητούμενη τιμή: 230000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Επισκοπή, Σταμνοί

230,000 €

Ν. Ηρακλείου, Επισκοπή, Σταμνοί

ID: 231901005-64

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

125

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2008

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists,

Διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία 125,36τμ σε προνομιακή θέση στους Σταμνούς, μόλις 11 λεπτά από τη παραλία του Καρτερού. Η οικία αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλόνι και κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και ένα δωμάτιο γραφείο. Επίσης στο σαλόνι υπάρχει μια ξύλινη σκάλα που οδηγεί σε οντά/σοφίτα όπου υπάρχουν 2 κρεβάτια. Ο χώρος αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεύτερο γραφείο.

Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 1124 τ.μ.( υπόλοιπο δόμησης 240τμ) με πέτρινη περίφραξη. Η πρόσβαση είναι από άσφαλτο. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από έναν πανέμορφο κήπο με λουλούδια και καρποφόρα δέντρα και επιπλέον κτίσματα 45 τ.μ.(αποθήκη, χώρος αποθήκευσης κρασιών και εργαστήριο)

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, ξυλόσομπα και ηλιακό θερμοσίφωνα. Το δάπεδο αποτελείται από πλακάκι. Διαθέτει πόρτες και παράθυρα αλουμινίου με σίτες.

Ο εξωτερικός του χώρος ενδείκνυται για κατασκευή πισίνας ή μιας επιπλέον κατοικίας 240 τμ.

Λίγα λόγια για το χωριό :

Το χωριό Σταμνιοί βρίσκεται 17 χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης του Ηρακλείου και μόλις 7 χλμ. από το παραθαλάσσιο χωριό Γούρνες, στην ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου. Οι Σταμνιοί αποτελούν ημιορεινό πανέμορφο και γραφικό οικισμό σε υψόμετρο 290 μ.. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ο αρχαιότερος οικισμός της περιοχής με την ονομασία Ίσταμνος.

Στο χωριό αξίζει να περπατήσει κανείς στα γραφικά, πλακόστρωτα δρομάκια του με τα πετρόκτιστα σπίτια με τις ασβεστωμένες αυλές που περικλείονται από λουλούδια και να συναναστραφεί με τους φιλόξενους ανθρώπους.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H RE/MAX Specialists, είναι μέλος της RE/MAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 8000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 137.000 συνεργάτες.

Παναγιώτα Περιβολάρη ☎️+306975990708, +302814004848 Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Μπάνιο

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.