Πώληση Μεζονέτα 179τ.μ. - Δικηγορικά, Βούλα

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Βούλα, Δικηγορικά

1,200,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Βούλα, Δικηγορικά

ID: 231941011-22

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

179

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

2ος

Πωλείται στα Δικηγορικά Βούλας υπό κατασκευή μεζονέτα 2 επιπέδων, συνολικού εμβαδού 179τμ. Στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας (2ος όροφος) εμβαδού 143τμ, υπάρχει ένα ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό με τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, (το ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο), μία κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα wc.Το 2ο επίπεδο (3ος όροφος) περιλαμβάνει ένα μεγάλο χώρο 36 τμ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, καθιστικό, Playroom ή οτιδήποτε άλλο. Η μεζονέτα θα διαθέτει αντλία θερμότητας ως θέρμανση και πρόκειται να ανήκει στην ανώτερη ενεργειακή κλάση. Στην κατοικία συμπεριλαμβάνονται 2 θέσεις parking σε κλειστό υπόγειο parking καθώς και αποθήκη. Η κατοικία είναι υπό ανέγερση και θα παραδοθεί τέλος 2024.

Η περιοχή Δικηγορικά, είναι από τις πολύ όμορφες περιοχές της Βούλας και εξυπηρετεί με ευκολία κάθε ανάγκη αφού η ρυμοτομία της περιοχής είναι άριστη, με άνετους μεγάλους δρόμους και πάρκα. Η μεζονέτα είναι πολύ κοντά σε μικρά καταστήματα (mini market, φαρμακείο κλπ) αλλά παράλληλα διατηρεί και την ησυχία μιας τυπικής γειτονιάς της Βούλας. Οι αποστάσεις της μεζονέτας από το κέντρο της Βούλας και της Γλυφάδας είναι 1 χλμ αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Τζάκι

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.