Πώληση Μεζονέτα 189τ.μ. - Δικηγορικά, Βούλα

Ζητούμενη τιμή: 1450000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Βούλα, Δικηγορικά

1,450,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Βούλα, Δικηγορικά

ID: 231941011-21

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

189

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

3ος

Πωλείται στα Δικηγορικά της Βούλας υπό κατασκευή μεζονέτα 2 επιπέδων, συνολικού εμβαδού 189τμ. Στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας (3ος όροφος) εμβαδού 109τμ, υπάρχει ένα ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό με τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο (master), μία κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα wc. Ο 2ος όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ενώ έχει αποκλειστική χρήση ταράτσας με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα. Η μεζονέτα θα διαθέτει αντλία θερμότητας ως θέρμανση και πρόκειται να ανήκει στην ανώτερη ενεργειακή κλάση. Στην κατοικία συμπεριλαμβάνονται 2 θέσεις parking σε κλειστό υπόγειο parking, καθώς και αποθήκη. Η κατοικία είναι υπό ανέγερση και θα παραδοθεί τέλος 2024.

Η περιοχή Δικηγορικά, είναι από τις πολύ όμορφες περιοχές της Βούλας και εξυπηρετεί με ευκολία κάθε ανάγκη αφού η ρυμοτομία της περιοχής είναι άριστη, με άνετους μεγάλους δρόμους και πάρκα. Η μεζονέτα είναι πολύ κοντά σε μικρά καταστήματα (mini market, φαρμακείο κλπ) αλλά παράλληλα διατηρεί και την ησυχία μιας γειτονιάς της Βούλας. Οι αποστάσεις της μεζονέτας από το κέντρο της Βούλας και της Γλυφάδας είναι 1 χλμ αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.