Πώληση Μονοκατοικία 247τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 625000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

625,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-262

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

247

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

H RE/MAX Specialists και η σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη, παρουσιάζουν μια ονειρεμένη αναπαλαιωμένη κατοικία 247 τετραγωνικών μέτρων προς πώληση, που σας προσφέρει έναν απίστευτο συνδυασμό άνεσης και ενθουσιασμού!

Βρίσκεται στην πολυπόθητη κι αριστοκρατική γειτονιά της Χαλέπας.

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή εισόδου σας σε αυτό το σπίτι θα θέλετε να γίνει δικό σας! Πρόκειται για μία μονοκατοικία κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά, εμφανή σε κάθε του γωνιά, μοντέρνα διακόσμηση, μεγάλους και άνετους χώρους, αλλά και την τεχνογνωσία και την αισθητική του ιδιοκτήτη.

Ιδανικό για να φιλοξενήσει τους νέους ιδιοκτήτες του προσφέροντας τους στιγμές χαλάρωσης αλλά και ηρεμίας, είτε μέσα σε αυτό, είτε σε κάποιον από τους εξωτερικούς χώρους του, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο.

Η Μονοκατοικία ήταν μία πετρόχτιστη κατοικία προγενέστερη του 1930 ,αναπαλαιωμένη πλήρως, χτισμένη σε οικόπεδο 325τ.μ. και αποτελείται από ένα κυρίως κτίριο 157τ.μ και επίσης έναν αυτόνομο χώρο άλλα 90τ.μ. υπο κατασκευή. Ο κύριως χώρος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 2 μοντέρνα μπάνια προσφέροντας μεγάλη ιδιωτικότητα αλλά και άνεση στους διαμένοντες.

Περιλαμβάνει κλιματισμό με κανάλια σε όλη την κατοικία, δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες, κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής, τζάμια triplex και διπλά τζάμια για βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Εξωτερικά στους πέτρινους τοίχους πάχους 60 τετραγωνικών υπάρχουν επιχρίσματα θερμοπρόσοψης και εσωτερικά επένδυση με θερμοβάμβακα και διπλή γυψοσανίδα. Έχει 2 ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και θέρμανση με υποδομή για θέρμανση με σωληνώσεις εκτός την αντλία θερμότητας. Επίσης έχουν γίνει όλες οι εγκαταστάσεις για συναγερμό και κάμερα.

Το ισόγειο απαρτίζεται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μια άνετη τραπεζαρία, ενώ η κουζίνα έχει δημιουργηθεί σε ξεχωριστό χώρο ακριβώς δίπλα, κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί απίστευτη εργονομία χώρου. Διαθέτει μεγάλες συρόμενες πόρτες από τις οποίες επιτρέπεται η πρόσβαση στον κήπο του σπιτιού. Συνορεύει ανατολικά από έναν επιπλέον μεγάλο χώρο 90τ.μ που μπορεί να δημιουργηθεί ένας ξεχωριστός χώρος είτε ως μία αυτόνομη κατοικία, ή ως ξενώνας.

Το ισόγειο διαθέτει επίσης ένα καλοσχεδιασμένο κελάρι υπό την έμπειρη καθοδήγηση του ιδιοκτήτη που έχει προβλέψει τα πάντα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη που ενδεχομένως υπάρχει.

Το ισόγειο διαθέτει και έναν πιο υπερυψωμένο χώρο (ανεβαίνοντας κάποια λίγα σκαλοπάτια) για λόγους αισθητικής και ιδιωτικότητας, στον οποίο συναντάμε ένα κύριο μπάνιο και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια.

Ακολουθώντας την εσωτερική σκάλα και φτάνοντας στο πρώτο όροφο αντικρίζουμε ένα υπνοδωμάτιο εκπληκτικά μεγάλο το οποίο καταλαμβάνει όλο το τμήμα του ορόφου με ιδιωτικό μπάνιο και άνετες ντουλάπες. Ένα τμήμα του ορόφου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος χαλάρωσης, ευεξίας αλλά και εργασίας στεγάζοντας κάποιο γραφείο λόγω πολλών τετραγωνικών. Δεν αποκλείεται και η δημιουργία και ενός δεύτερου υπνοδωματίου σε αυτό το επίπεδο αν κάποιος το επιθυμεί.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στις δύο μεγάλες βεράντες που διαθέτει αυτός ο όροφος, τόσο μπροστά όσο και πίσω με απεριόριστη θέα θάλασσα, αλλά και το καταπράσινο λόφο του Αγίου Ματθαίου!!

Το πιο δυνατό σημείο του σπιτιού, σας το φυλούσαμε για το τέλος, αφού εκεί συναντάμε ένα εκπληκτικό roof garden με μοναδική θέα ολόκληρη τη πόλη των Χανίων. Εκεί έχει προβληθεί λόγω αντοχής του κτιρίου η δημιουργία πρόσθετης πισίνας ή τοποθέτηση τζακούζι.

Η Χαλέπα είναι μια εκλεκτή συνοικία των Χανίων. Με πολυάριθμες επαύλεις, πολλές από τις οποίες είναι νεοκλασικού ρυθμού, θεωρείται η πιο αριστοκρατική συνοικία των Χανίων. Η συνοικία Χαλέπα αποτελεί μια εκλεκτή γειτονιά της Κρήτης, με πλούσια ιστορία που άφησε τα σημάδια της σε όλη την πόλη.

Αυτή η κατοικία σε αυτή την εκπληκτική θέση και τοποθεσία θα δικαιώσει αυτόν που θα αποφασίσει να αποκτήσει.

Ενδείκνυται και ως τουριστική χρήση οπότε αποτελεί την ιδανική επένδυση!!

Μη χάσετε πολύτιμο χρόνο! Επικοινωνήστε αμέσως τώρα για το συντονισμό ενός ραντεβού, κάνοντας αυτήν την εξαιρετική βίλα στη μαγευτική γειτονιά της Χαλέπας ΔΙΚΗ σας! Πληροφορίες: 6995786611, Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, REMAX Specialists Chania.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Ρετιρέ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.