Πώληση Πολυκατοικία 195τ.μ. - Ανάληψη, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 215000 €

Just Sold

Οικιστικό - Πώληση - Ηράκλειο, Ανάληψη

215,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Ανάληψη

ID: 231901006-211

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

195

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

1ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ RE/MAX SPECIALISTS,

Σε μικρό κτίριο ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Πωλούνται 3 επενδυτικά ακίνητα κατάλληλα για εκμετάλλευση, 5 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Ελευθερίας και κοντά στα ΚΤΕΛ του Ηρακλείου, στο Λιμάνι και την κεντρική αγορά της πόλης. Πρόκειται για 2 διαμερίσματα 3άρια στον 1ο όροφο, επιφάνειας 75 τ.μ το καθένα καθώς και 1 μονόχωρη γκαρσονιέρα , επιφάνειας 30 τ.μ στο ισόγειο. Τα διαμερίσματα στον 1ο όροφο είναι διαμπερή, φωτεινά με 2 μπαλκόνια το καθένα και είναι κατασκευής του 1987. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένα ως προς τα εξωτερικά κουφώματα - PVC – Synco πόρτες, (παράθυρα - με ανάκληση και σίτες), με ανακαινισμένες κουζίνες, ενώ η ανακαίνιση στο μπάνιο του ενός θα ολοκληρωθεί σύντομα. Τα δάπεδα είναι κυρίως μωσαϊκά σε πολύ καλή κατάσταση. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά μπορούν να προστεθούν οι εντοιχισμένες ντουλάπες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, τα μπαλκόνια με θέα σε πάρκο και στο Λιμάνι , τα κλιματιστικά και το ξεχωριστό ρολόι ΔΕΗ για το καθένα .Επίσης στην ταράτσα υπάρχει δώμα, επιφάνειας 15 τμ, ανακαινισμένο , φωτεινό ,διαμπερές, με απεριόριστη θέα στο λιμάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη/ βοηθητικός χώρος/ γραφείο. Τέλος, στο ισόγειο υπάρχει μια μισθωμένη μονόχωρη γκαρσονιέρα 30 τ.μ ,διαμπερής, ανατολική, με μεγάλο παράθυρο 4 φύλλων και περίτεχνο σιδερένιο κάγκελο ασφαλείας. Είναι ανακαινισμένη και διαθέτει δάπεδα από πλακάκι και κουφώματα αλουμινίου. Πωλούνται όλα μαζί και όχι ξεχωριστά.

Στη διάθεσή σας για συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακίνητου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9000 γραφές σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2814004848 και 6947095248

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πισίνα

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.