Πώληση Μονοκατοικία 109τ.μ. - Πλακιάς, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 430000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Φοινίκας, Πλακιάς

430,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Πλακιάς

ID: 231521001-120

Συνολικά Δωμάτια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

109

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2023

Στα νότια παράλια του νομού Ρεθύμνου, βρίσκεται ένα από τα γνωστά τουριστικά θέρετρα, ο Πλακιάς. Πρόκειται για έναν παραθαλάσσιο οικισμό που απέχει μόλις 32χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου και βρέχεται από το Λιβυκό πέλαγος. Στην περιοχή αυτή διατίθεται προς πώληση ένα μοναδικό project συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών Terracotta. Η ονομασία του συγκροτήματος προήλθε από τις αποχρώσεις που επιλέχθηκαν για το κέλυφός του, οι οποίες υιοθετούν την τερακότα και μια χρωματική παλέτα σε τόνους με γήινες αποχρώσεις που εναρμονίζονται με τα χρώματα του περιμετρικού τοπίου , με τις ελιές και τα καλάμια και εκμαιεύονται από την κρητική ύπαιθρο.

Σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 314,14τ.μ., κατασκευάζονται τέσσερις κατοικίες. Από τις κατοικίες αυτές οι τρείς είναι μεζονέτες δύο εκ των οποίων έχουν και σοφίτα, ενώ η τέταρτη κατοικία είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα που εκτονώνεται σε ιδιωτική αυλή. Το συγκρότημα αναπτύσσεται συνολικά σε πέντε επίπεδα. Το υπόγειο στο οποίο έχουν πρόσβαση όλες οι κατοικίες, το ισόγειο, ο πρώτος και δεύτερος όροφος καθώς και η σοφίτα.

Οι κατοικίες του συγκροτήματος ακολουθούν ένα σύγχρονο σχεδιασμό, με κύριο γνώμονα την λειτουργικότητά τους και την άνεση στην χρήση τους από τους κατοίκους τους. Ο σχεδιασμός εσωτερικά στις κατοικίες υιοθετεί επίσης σύγχρονες με την εποχή μας αρχές που αναδεικνύουν τη φυσιογνωμία του συγκροτήματος, διατηρώντας της γήινες αποχρώσεις που έχουν επιλέγει και για το κέλυφός τους. Κύριος στόχος του project αποτέλεσε ο σχεδιασμός ενός συγκροτήματος κατοικιών, που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων του και θα εντάσσονται αρμονικά στο περιβάλλον.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε προνομιακή θέση, καθώς πρόκειται για μια περιοχή με έντονη, αντιπροσωπευτική του κρητικού τοπίου βλάστηση και με εντυπωσιακή θέα προς την θάλασσα. Το project κατασκευής συγκροτημάτων κατοικιών αποτελεί μοναδική επενδυτική επιλογή, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης του τουρισμού στην περιοχή του Πλακιά, την οποία διασχίζουν δύο φαράγγια, το Κουρταλιώτικο και αυτό του Κοτσυφού, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν περιοχές φυσικού κάλλους, όπως το φοινικόδασος του Πρέβελη και άλλες παραλίες με ενδιαφέροντα γεωμορφολογικά στοιχεία, με πλήθος κόσμου να τα επισκέπτεται κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.